.

.

Етерично масло от карамфил Етерично масло от лилия Биологичното Растение и Естествено е Чист Терапевтични масло е Идеално за Дифузьор, Овлажнител, масаж, Ароматер?

Етерично масло от карамфил Етерично масло от лилия Биологичното Растение и Естествено е Чист Терапевтични масло е Идеално

BGN 67.84

Сума
Налично

Предимства на етерични масла : Всяко растение има своя функция, можете да мириша и да се чувстват добре.Когато приготвяте кафе, ще знаете, как миризмите могат да повлияят на вашето здраве.Достигне по-голяма острота на ума, докато се наслаждавате на чисти и естествени аромати в офиса или дома си; Освен това този стартов набор от етерични масла е подходящ подарък за начинаещи по всички поводи. √ ЕСТЕСТВЕНИ АРОМАТИ √ АРОМАТНИ ДИФФУЗОРНЫЕ МАСЛО √ ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА И МАСАЖ *Общи начини за използване 1. Диффузорное масло Поставете 8-10 капки от любимите си етерични масла за дифузьор. 2. Баня и масаж, Добавете 4-5 капки етерично масло към 10 мл масло - носител за масаж на тялото. 3. Почистване Добавете 10 капки и 2 чаши дестилирана вода в спрей. *Растително и органично етерично масло от Етерични масла Миюки се извличат от есенции на ароматни растения, затова беше решено, че Миюки се фокусира върху чисти, естествени растения и за предпочитане органични съставки.100% Чисти и натурални етерични масла, за да дифузьор за дома - Всички растителни етерични масла са тествани от независима лаборатория за проверка на ефективността на всяко масло.Есен ароматизирано етерично масло се проверява за наличие на неговите компоненти, както и на липсата на пълнители, добавки и неразбавленность.

Всичко за продукта

Подобни оферти