.

.

Asuwish е Съвместим с Xiaomi Redmi Note 10 Pro Портфейл Калъф и Закалено Стъкло Екран Протектор флип-надолу Капака на Притежателя на Картата Мобилни Аксесоари, Калъфи за Телефон?

Asuwish е Съвместим с Xiaomi Redmi Note 10 Pro Портфейл Калъф и Закалено Стъкло Екран Протектор флип-надолу Капака на Притежателя

BGN 10.39

Сума
Налично

【Съвместими модели】 : Съвместим само с Xiaomi Redmi Note 10 Pro, не е съвместим с Redmi Note 10 или други устройства. 【Кръст Бод Пакетът включва】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с 1 бр. 【на Притежателя на картата】 : 3 слота за карти здраво закотвени на картите и малко пари, без да се отстранява в чантата си навън. 【Поставка】 : Поставка може да се преобразува в удобен многоугольный вид за четене, гледане на видео или facetime. 【Премиум услуга】:Asuwish осигурява 24-часово професионално и приятно обслужване на клиенти.ГАРАНЦИЯ : *БЕЗПЛАТНА подмяна* или *ПЪЛНО възстановяване* за дефектни продукти, ако имате някакви съмнения,моля, не се колебайте да се свържете с нас по поща, ние ще ви предоставим удовлетворени, защото решения. 【Съвместими модели】 : Съвместим само с Xiaomi Redmi Note 10 Pro, не е съвместим с Redmi Note 10 или други устройства.【Кръст Бод Пакетът включва】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с 1 бр.

Всичко за продукта

Подобни оферти