.

.

Пречистване на дрениране и почистване на септика. Безопасни натурални ензими. Мощни бактерии.Войниците на природата. (2 кг)

Пречистване на дрениране и почистване на септика. Безопасни натурални ензими. Мощни бактерии.Войниците на природата. (2 кг)

BGN 17.58

Сума
Налично

Мощен пречиствател на канализация и септична техника, със 100% гаранция за връщане на парите.Включва безплатен инструмент за епилация за канализацията и душ кабини.Всички природни/Безопасно за всички тръби и септични системи.Премахва неприятните миризми в тръбите, септике, мусоропроводах, кошачьем тоалетната.Сверхвысокий концентрат-над 100 обелки дренаж/12 септични обработки. 10% от печалбата жертвуется на помощ на ветераните-инвалиди.Nature's Soldiers използва милиарди най-мощните бактерии в производството на една мерителна лъжичка.Нашите приятелски бактерии преглед на целия органичен материал, който блокира вашите тръби и предизвиква резервно копие на вашата септической система.Няма нищо по-дългосрочни решения на вашите нужди в сантехнике.Нашите продукти са напълно безопасни за вашите тръби и къщи.Благодарение на сверхконцентрированной формула можем да предложим мощни процедура за малка част от стойността на нашите конкуренти (по-малко от 50 цента за отводняване обработка).Сега ние предлагаме БЕЗПЛАТЕН инструмент за епилация с всяка поръчка и 10% от нашата печалба жертвуется в подкрепа на ветераните-инвалиди.Работете съвместно с нас в борбата с вашите проблеми с помощта на мощен, но екологично чист продукт днес.

Всичко за продукта

Подобни оферти