.

.

01 Многофункционален Wringing Колан Диск, Ефективно който подобрява Стойката Wringing Колан Диск за Магнитни Скручивающего Скута Диск за офиса, Дома, спални, стая в Общежит?

01 Многофункционален Wringing Колан Диск, Ефективно който подобрява Стойката Wringing Колан Диск за Магнитни Скручивающего Скута

BGN 20.79

Сума
Налично

Компактен и лек.Той не отнема много място за съхранение.Диск за усукване на талията може да е ефективно за подобряване на стойката, стабилност, както и да помогне за намаляване на мастните натрупвания в областта на талията.Той може да се използва за лечение или профилактика на усукване, което много помага за запазване на енергията, стройность и здраве.Диск за усукване на кръста ще бъде много смешно, когато тя е съчетана с музика.Колан wringing диск с годишен модел на дъното, противоскользящий и стабилен.Той е бърз, стабилен за употреба, не трябва да се притеснявате за скольжении.Колан wringing диск подходящ за офиса, дома, спални, стая в общежитието и така нататък.Колан wringing диск е проектиран с масаж дъно и магнитен модел, за да ви осигури комфортен масаж с използването на опита на долната част на краката.Функция : 1. Колан wringing диск е проектиран с масаж дъно и магнитен модел, за да ви осигури комфортен масаж с използването на опита на долната част на краката.2. Диск талията переплетая може ефективно да се подобри положението, стабилност точно като помощ за намаляване на мазнини талията.Той може да се използва за лечение или профилактика на усукване, което много помага за запазване на енергията, стройность и здраве.Диск за усукване на кръста ще бъде много смешно, когато тя е съчетана с музика.3. Талия скручивая диск с годишен модел на дъното, устойчива на плъзгане и стабилна.Той е бърз, стабилен за употреба, не трябва да се притеснявате за скольжении.4. Компактен и лек.Той не отнема много място за съхранение.5. Талия скручивая диск подходящ за офиса, дома, спални, стая в общежитието и така нататък.Спецификация : Състояние : 100% абсолютно новыйтип : скручивая кръста ДискМатериал : PPColor : Както е показано на снимката Размер : прибл. 25x25 см/9.8x9.8in Weight : Approx. 675g кръст Бод Пакет Списък : 1 Xt извиване на кръста Диск.

Всичко за продукта

Подобни оферти