.

.

Кошарката Calody, Кошарката за бебета, Много Голяма Игри с Двор за Бебета, малки Деца, Закрит Охраняем Детски Център Активност, Анти-Есенен Детски Ограда с прозоречнит?

Кошарката Calody, Кошарката за бебета, Много Голяма Игри с Двор за Бебета, малки Деца, Закрит Охраняем Детски Център Активност,

BGN 103.99

Сума
Налично

Плат Оксфорд 210 D.Внесени. ????【Много голяма детска площадка】Вътрешен размер на едно пътуване легло е 79x59x27 инча/200x150x68 виж В такъв прекрасен и просторен пространство на вашето дете ще обичам тази площадка с детски играчки, домашни любимци, приятели и вашата любов.Височина на едно пътуване легло е напълно достатъчна, за да може детето да може да стои и да ходи, докато детска площадка в изобилие му позволява да проучи околността. ????【Изключителна защита от гъби и дизайн срещу падане 】е Изработен от квалифициран водоустойчива оксфордския материал.Отгоре и отстрани едно пътуване легло той е направен от двухслойного оксфорд и патентована гъба между материал за защита на децата.Всички тръби от неръждаема стомана покрити с дебела оксфордской кърпа, и това може да се предотврати нараняване на вашето дете.Нещастници под хазартни двор правят кошарката здрав и нескользящим. ????【Mommy Can See Me】кошарката използва дишаща и моющуюся мрежа, благодарение на която децата могат директно да видя бебето в режим на 360°.Прозрачна мрежа на вратата от двете страни има външни светкавици, поради които децата не могат да излязат случайно на себе си.Да се грижи за детето още никога не е било толкова лесно. ????【Водоустойчив и лесно моющийся】кошарката е изработена от непромокаема и действително нетоксичен оксфордския материал, който можете лесно да слюнка и кал дете, не сортиране на кошарката.За да получите повече опит, добавете Calody Exclusive Playmat и направете на детето е по-удобно по време на игра в арена. ????【Лесна инсталация и ние ще ви помогнем да】кошарката е много лесен за монтаж без използване на инструменти.Кошарката Calody може ефективно да се помогне на децата да изследват света на възприятието, да се предотврати нараняване на децата, а родителите могат да освободи ръцете си, за да направите свои собствени неща.Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа. Бебето е твърде енергичен, за да пълзи, а родителите са прекалено заети?Ние се стремим да предоставят висококачествени дънни и младенческие продукти с най-добрата отчетите на опит, както и нашия дългогодишен опит в изследователска и развойна дейност, проектиране и производство.Специално разработен за заети родители, този много голям кошарката осигурява удобно място за игра на вашето дете, когато трябва да се направи някаква работа.По време на работа ние правим всичко, което е под ръка.Като осигурява на вашите деца безопасно и по-щастлив площадка, можете да подобрите способността им да учат и да играят самостоятелно, а не да разчитат изцяло на техните родители.И вие винаги можете да отида там, да играят заедно и споделяне на качествено време с децата си. 8 х дълги стоманени тръби. 8 x къси стоманени тръби. 8 x вертикални тръби. 4 x Трехзвенный чай. 4 x Т-образен чай. 4 x Трехзвенный чай с вендузата. 4 x Директен трехзвенный чай с вендузата. 1 x чанта за съхранение.

Всичко за продукта

Material:
Non-Toxic 210D Oxford + Stainless Steel Pipe

Подобни оферти