.

.

Търговската мрежа генератор 10000мг/х озон за голям космоса | влияние на машината озон голям капацитет на извличане на мирис очевидно | 2 гръб функции, компактен разме?

Търговската мрежа генератор 10000мг/х озон за голям космоса | влияние на машината озон голям капацитет на извличане на мирис очевидно

BGN 47.89

Сума
Налично

[Голяма почистване на пространството] : Тези високо-производителни и търговски озоновые машини произвеждат 10 000 мг/час на озон и достатъчно мощни, за да изчистите и дезодорировать място с площ от 2100 квадратни Метра, на първо място хол, стая, гаражи, мазета и барове. [Ефект е очевиден] : благодарение на силен оксидативен свойства на озона, той лесно може да облекчи миризмата на дим в бара, мухлясал миризма в мазето или други специфични миризми в дома. [Два режима на синхронизация] : непрекъснат работен режим и 1-60 минути всяка синхронизация, може да се адаптира за използване в повечето места; компактен размер и удобна дръжка за носене на ръка, могат лесно да премести колата си на друго място. [Сценарий за използване] : Основни сценарии за използване на генератор на озон висок капацитет SPARRO 10000mg : хол, стая, гараж, мазе, бар, склад, ферма, офис (препоръчва се да изчакате, докато озонът ще се разсее преди да влезе в стаята, време е около 30-60 минути ). [Здрав] : Ние използваме висококачествени суровини и детайли за производство на озоновой машини SPARRO, и ние прекарваме по-строги тестове озоновой машини SPARRO в различни житейски ситуации, така че не е нужно да се притеснявате за качеството на продукта; ние предоставяме 3 години гаранция.Спецификация : Име на продукта : Генератор на озон/ Търговски озоновая машина Функцията за синхронизиране на : 1-60 минути синхронизация и задържане на функции Максимална полезна площ : 2100 кв. Фута Продукцията на озон : 10000 mg / ч размери на продукта : 7.87x6.29x5.9inch Тегло на продукта : 4.18 Мз И ПОДДРЪЖКА : 24 часа обслужване на клиенти, поддържа и 30 дни без причина за връщане на парите.Всеки проблем или въпрос за търговски озоновой машина SPARRO, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ние веднага ще окажем помощ!.

Всичко за продукта

Product name:
Ozone Generator/ Commercial Ozone Machine Timing function

Подобни оферти