.

.

Възрастен Електрическа четка за Зъби Ipx7 Водоустойчива четка вибрации почистване на зъбите 4 кутия с 4 Глави четки, извлича плака , супер тих дизайн, избелва Зъбите з?

Възрастен Електрическа четка за Зъби Ipx7 Водоустойчива четка вибрации почистване на зъбите 4 кутия с 4 Глави четки, извлича плака

BGN 30.95

Сума
Налично

[4 Предавки] : Възрастен електрическа четка за зъби има 4 режима на почистване, за ефективно почистване на вашата хигиена на устната кухина, независимо дали е у дома или на път, което е много удобно и безопасно за използване. [Добър] ефект : Електрическа четка за зъби може да прониква между зъбите и венците, за отлично почистване, който премахва 100% плаката и избелва зъбите за две седмици и подобрява здравето на устната кухина. [Ниско ниво на шума] : Супер тих дизайн, четка за зъби е с по-ниско ниво на шум, отколкото на обикновена четка за зъби, и с новата технология за вибрации не вреди на венците, което е идеално за венците и зъбите. [Водоустойчива] : водоустойчив дизайн IPX7 и четка за зъби може да се използва за къпане и душ, без да се притеснявате за контакт с вода в порт кабел за зареждане и намаляване на срока на експлоатация на батерията. [Лесна работа] : Интелигентен режим памет, умна електрическа четка за зъби може да се синхронизира 4 минути и с един бутон за пускане и регулиране на кутия, което е удобно и лесно за употреба.Как да използвате : 1. Внимателно го поставете на глава на четка в bobble вал и се оставя известно пространство между глава на четката и основния корпус, за да запази работното пространство за нормалната работа на главата на четката. 2. За да се предотврати пръскане на паста за зъби, вземете малко количество паста за зъби върху главата на четката, преди да използвате (като правило, акустична и електрическа четка за зъби спестява повече паста за зъби, от една страна четка за зъби). 3. Накиснете скилидка четки и сложи я в устата си, преди да започнат да използват четка за зъби. 4. Бавно движете четката за зъби под ъгъл от 45° между четка и венците. 5. Внимателно хванете за дръжката на четка за зъби и бавно се движат в кръгови движения.Не натискайте твърде силно. 6. Изплакнете устата си с вода след миене на зъбите.Спецификация : Тип елемент : Електрическа четка за зъби Материал : ABS Батерия : Литиева батерия (в комплекта) Капацитет : 1500 mah Режими на почистване на зъбите 1. Режим на почистване Ефективно премахва зъбната плака (режим по подразбиране).Режим на почистване трае две минути, включително 4 групи с интервал от 30 секунди. 2. Режим за избелване на 2 минути дълбоко избелване на зъбите, ефективно подобряват цвета на зъбите. 3. Мек режим (режим на начинаещ) за Първи път на потребителите се препоръчва използването на този режим, който позволява ефективно почистване на зъбите и нежно масажирайте венците за подобряване на здравето на венците. 4. Полируя режим може да облекчи и полиране на предните зъби, потребителите могат според собствените си нужди дълго натиснете бутона за сила, за да спре да се полира.Списък на пакета : 1 х Домакин 4 х Четка 1 х USB кабел за зареждане 1 х Инструкция.

Всичко за продукта

Item Type:
Electric Toothbrush
Material:
ABS
Battery:
Lithium Battery (Included)
Capacity:
1500mAh
Teeth Brushing Modes :
1. Cleaning Mode :
Effective remove dental plaque (default mode). The clean mode lasts two minutes, including 4 sets of 30 seconds intervals. :
2. Whitening Mode :
2 minutes deep whitening teeth, effectively improve the color of teeth. :
3. Soft Mode (Novice mode) :
It is recommended for first time users to use this mode, which can effectively clean teeth and gently massage the gums to improve gum health. :
4. Polishing Mode :
Can lighten and polish the front teeth, users can according to their own needs long press the power button to stop polishing. :
Package List:
1 x Host  :
4 x Brush Head :
1 x USB Charging Cable :
1 x Instruction :

Подобни оферти