.

.

Eyoyo Mini 1D Bluetooth баркод Скенер Безжичен, С бутон за включване/Изключване, Бутон увеличаване/намаляване на звука,Акумулаторна батерия 1500 mah, Преносим Баркод баркод за т?

Eyoyo Mini 1D Bluetooth баркод Скенер Безжичен, С бутон за включване/Изключване, Бутон увеличаване/намаляване на звука,Акумулаторна

BGN 44.72

Сума
Налично

【Обновен за удобство на използването на】Добавете бутон за включване/изключване на захранването, дълго щракнете върху сканиране в продължение на 3-4 секунди, за да включите, дълго натиснете бутона volume + в продължение на 5-6 секунди, за да изключите.никога не се притеснявайте за това, че храната ще истощено или случайно докосва баркод скенер в джоба си.Добавете бутона volume +/ -, за да настроите силата на звука в зависимост от вашата среда. 【Мини ръчен баркод скенер】Супер лесно, само 80 г/2,82 грама и мини размер.Вземете мини-баркод скенер за хранителни стоки, икономическата или дизайнерски магазин много лесно, отколкото на по-големите модели.Приложен гривна не му дава да се изплъзне от ръцете си. 【3 начина за свързване на t регулиране на силата на звука.Update 2 : Този баркод скенер, Bluetooth добавя бутон за включване/изключване на захранването, никога не се притеснявайте за сингъл на батерията или случаен допир до скенера баркод в джоба си.Актуализация 3 : Мини-бар-код Bluetooth с акумулаторна батерия с голям капацитет 1500m Ah.Батерията може да сканира непрекъснато повече от 16 часа, вече няма нужда да се тревожи за проблема с недостатъчен заряд на батерията, така че можете да работите по цял ден, без да се притеснявате.Update 4 : Безжичен баркод скенер, с индикатор за захранване вие можете лесно да разберете, колко енергия е на разположение и дойде ли време да зареждам баркод скенер.Update 5 : Безжичен скенер, вграден порт за зареждане USB-C, положителен и отрицателен може да бъде поставена, не се притеснявайте за увреждане на интерфейса за зареждане.Как да се включите или изключите баркод скенер?. 1.Продължително натискане на бутона за сканиране в продължение на 3-4 секунди, води до включването на баркод скенер. 2.Продължителното натискане на бутоните volume + и в рамките на 5-6 секунди ще доведе до выключению баркод скенер.Как да настроите силата на звука?. 1.Регулиране на силата на звука, като натиснете бутона volume+ и volume -. 2.Сканиране на определен код в ръководството за регулиране на звука.

Всичко за продукта

Подобни оферти