.

.

CHENGGUAN Bluetooth Слушалки,Безжични Слушалки Bluetooth Слушалки Спортни Слушалки с Led Дисплей Стерео Дълбок бас Непромокаема подложка Вграден Микрофон Слушалки за Бягане, Тр?

CHENGGUAN Bluetooth Слушалки,Безжични Слушалки Bluetooth Слушалки Спортни Слушалки с Led Дисплей Стерео Дълбок бас Непромокаема

BGN 135.52

Сума
Налично

*По-дълго време за възпроизвеждане на високоефективен акумулаторна батерия, до 200 часа в режим на готовност, 4 часа в режим на разговор.Можете лесно да управлявате функциите на музика/разговори само с бутоните на апарата. *Звучи така,както на вас ви харесва, просто го извади от приложената в кутията и поставете на ухото, за да се насладят на незабравими изживявания на безжични слушалки.Безжични Bluetooth слушалки можете да потъвам в музика по всяко време и на всяко място, като същевременно осигуряват плътен, качествен звук. *IPX7 водоустойчив,нанопокрытие вътре берушей и отвън на кутията може да бъде погружено в 1 м вода за 30 минути.Високо ниво на водостойкости го прави подходящ за спортове, за да се предотврати попадането на вода.Идеално за това, да се потите във фитнеса или да пея под дъжда.Измийте тапи за уши и основата, дори ако те са напоени. *Слушането на речта, нулевата забавяне и нула закъснение,технология 5.0 Bluetooth притежава мощен високоскоростен ефективност на предаване, например, при игра в мобилна игра с пиле да се анализира всеки отделен звук, например : звуци на оръжия, стъпки, звуци самолети по-обновяване на игрите. *Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен и да поискате да ви щастлив рожден ден. life.Name : Безжична Bluetooth Headset Bluetooth версия : 5.0 Капацитет на батерията на слушалките : 50 мАРезаряжаемая капацитет на батерията : 3000 mah Време за зареждане : около 60 минутВремя за разговори : около 4 часовВремя възпроизвеждане : около 6.5 часовстандартное време : около 200 часовсветодиодное разстояние : 20-30 метровконтроль метод : сензорно управлениепакет списък : 1 Bluetooth headset Your arrival is my honor, The customer is God, If you have any questions, please contact me in time.Смятаме го за вас в рамките на 24 часа.благодаря ви за доверието и подкрепата и ви пожелавам щастлив живот.

Всичко за продукта

Подобни оферти