.

.

MXCELL Малка Пластмасова Лъжичка за боклук за Котки, Здрав Дълбока Лопата и Дълга Дръжка за Пресяване Котешки тоалетни(6 Опаковки произволни цветове)

MXCELL Малка Пластмасова Лъжичка за боклук за Котки, Здрав Дълбока Лопата и Дълга Дръжка за Пресяване Котешки тоалетни(6 Опаковки

BGN 51.28

Сума
Налично

【Обща дължина на мерките за : 】 25,5 см/10 инча, 11 см/4.3 инча широка лопата; идеален за получаване на ъгли и вземане на совков, което прави почистване на чекмеджето за боклук с бриз. 【0.2 инча слотове】 Пролуката достатъчно широка и е много ефективен при зачерпывании бучки и просеивании чист боклук; работи с най-големи и лепкави котешки тоалетни; моля, изберете една лъжичка за котешки тоалетни в съответствие с ширина цепки и вид на котешки тоалетни. 【Удобна дръжка】Пластмасова дръжка го прави удобен за продължителна употреба и държи ръката си извън замърсени с отпадъци, идеална за почистване на малки по размер кутия за боклук. 【Лесно почистване】 Лесно почистване : PP пластмаса има ръжда и устойчивост на корозия устойчивост.Почистване на кофата е много просто.След всяка употреба трябва само измиване на септични за пречистване на обществена мивката или на открито с помощта на градински маркуч.При почистване използвайте ръкавици за еднократна употреба и измийте добре ръцете си. 【Предпоставка включва】 6 х малки пластмасови лъжички за котешки тоалетни(произволен цвят).

Всичко за продукта

Подобни оферти