.

.

Диспенсер Ориз, HOUSALE Стенен монтаж Опаковка Суха Храна - 3 на Окото, 13 килограма Храна Диспенсер Контейнер За Съхранение на Зърно с Мерным кръгове стъкло за Кухня, Пл?

Диспенсер Ориз, HOUSALE Стенен монтаж Опаковка Суха Храна - 3 на Окото, 13 килограма Храна Диспенсер Контейнер За Съхранение на

BGN 26.39

Сума
Налично

★СТЕНЕН ДИЗАЙН : Диспенсер за ориз е ключалката на гърба и може да се окачат на стената с помощта на куката, силна камиони, трайни и трайни.Оборудван немаркирующим лепило, лесно се инсталира на стената или на вратата на хладилника, което спестява място на кухненската маса. ★3 ОТДЕЛЕНИЕ : Хранителна опаковка с 3 отделения за сортиране и съхранение на ежедневните продукти като ориз, червен боб, ечемик, кафе на зърна, просо.А подвижни разделители, можете да регулирате размера на всяка мрежа в съответствие с вашите нужди.Не е за овесени ядки, а за зърнени храни. ★PP МАТЕРИАЛ : Диспенсер суха храна е изработен от хранителен материал PP, здрав и издръжлив, не е лесно да се счупят, може да увеличите свежестта на храната и да се удължи време на съхранение на храната.дизайн с ясни зрителни за лесен преглед на оставащото количество, удобно и навременно добавяне. ★ИЗПОЛЗВАНЕТО ЛЕСНО : Идва с мерным кръгове стъкло, сложете го под опаковка, щракнете върху бутона, за да извадите храна, чудесно за контрол на порции и предотвратяване на проливания на храна.Горния капак може да се облекчи, а по-голямата конструкция на отвора позволява лесно добавяне на храна. ★ЧЕ ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ : Опаковка суха храна с голям капацитет (той може да побере 12 паунда).Благодарение на воронкообразной дизайн, първият на входа и на първия изход, всяко зърно свежо.Ако имате някакви въпроси или недоволство от продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Прозрачен визуален дизайн, е лесно да се различи, че се намира в контейнер, и проверка на баланс на зърно по всяко време.Конструкция на бункери, използвани в комбинация с мерным кръгове стъкло, гарантира, че храната първо влиза и първо излиза, не остава на старата храна и храна да получите с натискането на един бутон. 2 начина на съхранение : Можете да го поставите на кухненската маса или се мотае в кухнята на стената или вратата на хладилника с помощта на включения антипригарного лепило.Той притежава силна адхезия;, е здрава и не е лесно да се разсейва, спестяване на пространство.

Всичко за продукта

Подобни оферти