.

.

Закалено Стъкло Протектор на Екрана, за да 2021 Seltos Авто Навигационния Екран на Информационно-Развлекателен Център Сензорен Екран Протектор с Висока Разделителна с?

Закалено Стъкло Протектор на Екрана, за да 2021 Seltos Авто Навигационния Екран на Информационно-Развлекателен Център Сензорен

BGN 72.48

Сума
Налично

★ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ НА ТОЧНИ ПЕРФЕКТНО.Не е необходимо да режеш ръбове, тъй като той е съвместим с GPS - навигаторами Selto 2021 година на издаване. ★НАМАЛЯВА ПЕТНАТА ОТ ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ.Покрит олеофобным покритие, което отблъсква масло, оставащо от пръстови отпечатъци, и добавя допълнителна мекота навигационному екрана. ★НАСЛАДЕТЕ СЕ НА БЕЗПРОБЛЕМНО ПОЧИСТВАНЕ.За да защитно фолио GPS-на екрана остава чиста и свободна от прах, просто избършете я с кърпа от микрофибър.Не е необходимо да използвате вредни почистващи препарати. ★ОТЛИЧНА ЗАЩИТА,твърдост 9 H и дебелина 0,25 мм,тази със стъклен капак поддържа сензорни възможности на GPS-навигатор, като същевременно осигурява най-доброто усещане за допир. ★ОТЧЕТЛИВИ И ЯСНИ ВИЗУАЛНИ ЕФЕКТИ.Инсталиране на капака на екрана няма да се отрази на цвят, размер на икона и възможността за докосване на екрана на GPS - на дисплея.Това само ще го защити от прах, драскотини, масло, вода и пръстови отпечатъци и т.н. от 2021 Seltos Car Navigation Touch Screen Защитен филм Предпазва очите ви Защо имате нужда от защитно фолио за навигация на екрана?Намалете петно отпечатъци от пръсти по екрана.Защитете екрана от надраскване,взривове и отпадъци.Пазете екрана от масло или други мръсни неща,намалете умората на очите.Когато пътувате със своята красива момиче/момче,можете да видите нейното/неговото лице.Това, което прави защитен филм толкова специално? 1.Ультратонкая дебелина няма да се отрази на усещане за докосване,гладка и най-доброто усещане за допир. Твърдост 2.9 " h може да осигури устойчивост на надраскване,ефективно да се противопоставят на сблъсък твърди предмети и трению3.HD Transparent максимално ще възстанови цвят, ще доведе до ясна и истинската навигация на потребителя,висока яснота и по-голяма издръжливост. 4.Лесен за инсталиране,автоматична адсорбция може ефективно да намали отпечатък от пръст и масло, гидрофобное точно като свободен балон.Кои автомобили са подходящи за екрана? 2021 Seltos навигационния екран (Специализиран за оригиналния навигационен екран протектор / Автомобилни GPS система дисплей екран протектор /Навигация сензорен екран протектор / Тъчпад екран протектор /монитор екран протектор / LCD екран протектор и таблото екран протектор / Таблото screen protector) Пакет : 1 X Навигационния екран протектор 1 X Инсталиране на допълнителни инструменти(пластмаса Издънка*1,етикети за премахване на прах*1,влажна кърпа*1,кърпа за почистване микрофибър*1) моля, Обърнете внимание : Преди да направите поръчката си,уверете се, че екранът е оригинален вид.Ние също така да приеме по поръчка,моля, изпратете ни вашите изисквания.Ако сте срещнали някакъв проблем по време на употреба,моля,уведомете ни, ние ще ви отговорим за първи път.

Всичко за продукта

Подобни оферти