.

.

MoreChange 42 Кристални Вентилатори с Подсветка Прибиращи Нож Дистанционно Управление Модерна Луксозна Led Полилей Вентилатор 3 Скорости 3 Промяна на Цвета на осветителн?

MoreChange 42 Кристални Вентилатори с Подсветка Прибиращи Нож Дистанционно Управление Модерна Луксозна Led Полилей Вентилатор

BGN 58.64

Сума
Налично

Той е благороден и роскошен, като си къща като дворец.Източник на светлина : LED (бяла, топла жълта светлина.Регулиране на скоростта на вентилатора : 3 скоростта(Висока/Средна/Ниска).Всички тези функции се управляват лесно с помощта на дистанционно управление. ▶Гаранция : Ако получите неквалифицирани или повредени продукти моля, свържете се с нас своевременно, и ние ще се погрижим за тях незабавно. ▶Кристални фенове : K9 Crystal+Metal+Acrylic+ABS Blade, вентилатор на тавана и кристален полилей 2 в 1.Прибиращи остриета, могат да бъдат невидими, когато затворите им, спестяват пространство на стаята си и стават красиви полилеи. ▶Дистанционно управление : Интеграция на включване на светлината с 3 промяната на цветовете(бяла светлина-топла светлина-жълта светлина) и 3 настройки за скорост на вятъра(ниско-средно-Високо).Източник на светлина : LED (бяла, топла жълта светлина.

Всичко за продукта

Подобни оферти