.

.

ZRNG Автомобил 3D Лого Интериора на Автомобила Волана Стикер Емблема на Иконата на Стикер за Hyundai Mistra Lafesta Elantra Accent IX35 I30, I20 Azera Sonata Автомобил 3D лого (цвят : черен-6x3 см)

ZRNG Автомобил 3D Лого Интериора на Автомобила Волана Стикер Емблема на Иконата на Стикер за Hyundai Mistra Lafesta Elantra Accent

BGN 62.48

Сума
Налично

1. Нашата пълна етикети доставка или интересни етикети са прозрачни гланцов слой, за да се предотврати надраскване и износване.Наклеивайте стикери за товарни автомобили, ванове или на всичко, което сметнат за добре. 2. Добра адхезия-лого може да бъде здраво прикрепен към вашия автомобил за дълго време, с помощта на лепило на гърба си сваля го и го залепи на колата. 3. Лаконичная и възприемане форма на лого на автомобила.Всички снимки-това са реални снимки, това, което виждате, е това, което получавате. 4. Най-лесният и евтин начин за подобряване на външния вид на колата си, той ще даде на автомобила елегантен и луксозен външен вид. 5. Направи си САМ принадлежи на вашия персонален автомобил, за да ви предостави гаранция за качество и сигурност.Лесен монтаж и дълготрайност.Интериорът на автомобила волана Стикер Емблема на Иконата на Стикер За Hyundai Mistra Lafesta Elantra Accent IX35 I30, I20 Azera Sonata Best услуги : Ние имаме повече модели или на авточасти.Ако имате някакви въпроси, моля, изпратете ни електронно писмо.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни оферти