.

.

Подходящ за Meizu MX4 Калъф Матиран пластмасов Заден корпус на Задната врата, Подмяна на Корпуса Капак на отделението за батерията на Задното стъкло смяна на Задната ч?

Подходящ за Meizu MX4 Калъф Матиран пластмасов Заден корпус на Задната врата, Подмяна на Корпуса Капак на отделението за батерията

BGN 34.48

Сума
Налично

Oem качествена задна със стъклен капак на отделението за батерията.подмяна на задното стъкло-това е най-достъпен и бърз начин да се върне на телефона си с нов облик.Спестете пари, купувайки нови резервни части за ремонт на задния капак и след като направи ремонт на къщата!това е икономически изгодно. 100% е абсолютно нова и оригинална стъклена задната част на кутията,за бърза и лесна инсталация. 【Perfect fit】oem качествена задната част на задната замяна .тестван един след друг професионален техник.тази подмяна на задната врата отремонтирует си треснутый, повреден, почеса телефон.трябва да възстановите устройството обратно към нов начин.Настройка на качеството на задното стъкло oem не е бърза и лека работа, независимо от това, че може да се каже и други.можете да направите този проект със собствените си ръце и с помощта на някои основни инструменти, като например топлинна оръдие, инструмент за изтриване и някои защитни очила.Изработен от висококачествени материали задната черупка и да ви дава добро усещане за допир.100% чисто нова висококачествена задната част на кутията. 100% идеална за засаждане.Сменете поцарапанную, счупена, стара и непригодную за използване на капака на нова.Моля изключете телефона си преди да подмените.Моля, изберете най-подходящия модел.

Всичко за продукта

Подобни оферти