.

.

XingYunEr Насекоми и пеперуди на околната Среда Клетката Терариум Pop-up _BOS_ Сгъваема клетка на окото на насекомото с дръжки, лесни за почистване на дъното, прозрачен проз?

XingYunEr Насекоми и пеперуди на околната Среда Клетката Терариум Pop-up _BOS_ Сгъваема клетка на окото на насекомото с дръжки,

BGN 6.39

Сума
Налично

1. ПРОЗРАЧЕН ПРОЗОРЕЦ TPU : Высокопрозрачный TPU е изработен от екологично чисти материали, нетоксичен и безвкусен, че е лесно да се наблюдава и записва целият процес на превръщане на гъсеници в пеперуди. 2. ПРОСТОРНА ГОЛЯМА КОНСТРУКЦИЯ на ОТВОРА : Двойна конструкция дупки плъзгача YKK голяма използва от страна, която е лек, за да получите растения, клони, вода и храна, и е удобен за почистване на изхождането на пеперуда, без да се смущава пеперуда в горната част на клетката. 3. ВОДОУСТОЙЧИВО ДЪНО : Водоустойчиво дъно може да попречи на проникание влага на хранене, лесна за цел да се извлекат выпарки, може да се очисти и да се използва отново. 4. ПРЕНОСИМ ДИЗАЙН на ДРЪЖКАТА : В горната част на клетките, ние използваме удължена и сгъсти възвръщане висококачествена дръжка, която удобно се носят със себе си и да се показва. 5. МНОЖЕСТВО УПОТРЕБА : Подходящ за пеперуди, пчели, лабиринт мишка, местообитания на малкия животно, богомолка, най-добрият избор за любителите на насекомото.Xing Yun Er поп насекомо среда пеперуди, сгъваема клетка на окото на насекомото с дръжка, лесна за почистване на долната част на прозореца с висока разделителна способност видимото използва цип YKK, подходяща за Къща, двор, Училището, 12"X12"X12".

Всичко за продукта

Подобни оферти