.

.

Аксесоари за газови печки, Термопара камина Комплект термодвойка газ за здрава плоча индукция(600мм)

Аксесоари за газови печки, Термопара камина Комплект термодвойка газ за здрава плоча индукция(600мм)

BGN 74.80

Сума
Налично

УНИВЕРСАЛЕН АДАПТЕР : Универсален адаптер за лесно свързване на повечето горелки на запалване, включително изкуствени, стягащи и завинчивающиеся горелки.ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА : Термопара е предназначен за измерване и измерване на температура, е много проста и лесна за използване, практична и трайна.СНАБДЕН : Горна снабден с сензор за измерване на температура, се използва електромагнитни капак за предотвратяване на пожари и предотвратяване на изтичане. 100% абсолютно нов : Комплект газова термодвойка 100% чисто нов и високо качество.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Аксесоари за газови печки са лесни за използване.Функция : 1. Е Предназначен за измерване и измерване на температура, е много прост и лесен за използване, практически и е здрава.2. Горната част е оборудвана със сензор за това за да се насладите на температурата, използвана от соленоид клапан, за да се предотврати flameout и предотвратяване на течове.3. Този преносим комплект включва термопару и 5шт адаптерных гайки, съвместими с фурна, камина и печка.4. Универсален адаптер можете лесно да инсталирате на повечето горелки на запалване, включително нажимные, стягащи и горелката е оборудвана с барабани.5. Основно се използва в индукционна печка, газова печка, котлон, отопительном оборудване и други огнени уреди за измерване на температурата.Параметри : Състояние : 100% абсолютно новыйтип : Термопараматериал : металлтотальная дължина : прибл. 600 мм / 23,6 инча, 1500 мм / 59,1 инча (опция)Дължина на сондата : прибл. 6,2 см / 2.4 инча Ширина : прибл. 0,6 см / 0,2 инча Размер на главата : M6x0.75 End Резба : M9x1 Adapter Гайка : 5 Pcs Weight : прибл. 51g-79грам / 1.8 oz-2.8 oz Application : В случай на изтичане на газ и изгаряне на газ той работи заедно с електромагнитни капак (не е включен в комплекта) за защита от пожари и предотвратяване на инциденти.Списък с пакети : 1 x Термопара5 x гайкапримечание : 1. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Thermocouple
Material:
Metal
Total Length:
Approx. 600mm / 23.6in, 1500mm / 59.1in (optional)
Probe Length:
Approx. 6.2cm / 2.4in
Width:
Approx. 0.6cm / 0.2in
Head Size:
M6x0.75
End Thread:
M9x1
Adapter Nut:
5Pcs
Weight:
Approx. 51g-79g / 1.8oz-2.8oz
Application:
In the event of gas leakage and gas burnout, it works together with the solenoid valve (not included) for flameout protection and preventing accidents.
Package List:
1 x Thermocouple :
5 x Nut :
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни оферти