.

.

Шаблони за Бръснене на пубиса USUNO, Инструменти за Подстригване бикини, Комплект за Грижа За косата, 4 Многократна употреба Секси и Съблазнителен Модел Самобръсначк?

Шаблони за Бръснене на пубиса USUNO, Инструменти за Подстригване бикини, Комплект за Грижа За косата, 4 Многократна употреба Секси

BGN 11.90

Сума
Налично

4 СТИЛА БРЪСНЕНЕ : 4 шаблон за бръснене, предназначени за формиране на лобкового стил на косата : осигуряване на форми за полагане на сърца, звезди, светкавици и билайна.Използвайте бръснач за бикини по шаблон, за да създадете специална форма за вашите пубиса, да ви направи по-уверена и нежна жена.PREMIUN BODY SAFE MATERIAL : Тези шаблони за бръснене на пубиса са изработени от безопасни за тялото действително нетоксичен силикон и ABS, без мирис, гъвкаво, hygienic.it се плъзга по кожата си и не замря и не се дърпа за чувствителни части на тялото.Мека и удобна повърхност го прави контакт с кожата, не причинява алергии и други кожни проблеми.ЛЕСНО НОСЕНЕ И СЪХРАНЕНИЕ : Той е малък и удобен за переноске.За да реши проблема с лятна носенето на бикини, интимните части на тялото стават по-здрави и секси.Идва с малка кутия за съхранение, която може да защити шаблони от замърсяване с прах и не е толкова лесно се губи.ПОДОБРИ СВОЯТА УВЕРЕНОСТ : сексуалност, стимулируйте сексуално желание на партньора, по-добре докосвайте и малешевската и жизнена страст, подобряване на доверието си и бъди по-уверена жена.Освен това, това ще ви помогне да добавите жизнен интерес, за да се подобри качеството на сексуалния живот за вас и вашата половинка.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Лекота на използване и мухъл може да се използва постоянно, можете да го запишете и да използвате с друг бръснач бикини.ИЗИСКАНИ ПОДАРЪЦИ : Идва с изискан опаковъчната кутия, това е идеален подарък за вашата съпруга, приятелка или приятел пътуване, рожден Ден, свети Валентин, Коледа и други празници.Съсредоточете се върху здравето на жените 2. Започнете бръснене : Побрите около формата на бръснач; 3. Готови и да се създаде идеална форма.Един и същи вид бележки : 1. Всяко прекрасно произведение на изкуството трябва да бъде внимателно режете, така че може да се нуждаят от повече внимание и търпение към малка форма или остри ръбове. 2. Съхранявайте го на сухо и да се пази от деца.

Всичко за продукта

Подобни оферти