.

.

Buachois 10 БР. Меки Гумени Ролкови Кънки Купчина Многоцветен Футболен Тренировъчен Лого Кофа Пречки за Футбол, Баскетбол, Каране на Кънки и Активна Почивка или Дейност?

Buachois 10 БР. Меки Гумени Ролкови Кънки Купчина Многоцветен Футболен Тренировъчен Лого Кофа Пречки за Футбол, Баскетбол, Каране

BGN 6.39

Сума
Налично

⚽ Тези футболни конусите са изработени от висококачествен найлонов плик материал с отлична гъвкавост и издръжливост.Те имат ярки цветове и са символ на жизнената сила.Тези футболни шишарки организират заедно,за да образуват ефективно и лесно за тренировъчно оборудване, това е незаменим инструмент за много видове спорт. ⚽ Тези футболни шишарки са подходящи за всички, независимо от това,дали те са на открито или на закрито, тези футболни шишарки могат да се сгъват заедно за удобство за носене и съхранение.Може да се използва за маркиране на границите, тренировка, скорост и гъвкавост, заобикаляне на препятствия, както и много други тренировки. ⚽ Плоска квадратна конструкция дъно го прави способен стабилно да стои на земята и не ще бъде лесно сдуваться от вятъра.Тези футболни шишарки ще стане добър помощник и добър партньор във вашите тренировки.Те ще ви съпътстват до края на обучението и ще ви помогне да станете по-добре. ⚽ Ние предлагаме общо 5 цвята футболни шишарки, жълто, синьо, зелено, оранжево, червено, само на 10, вие можете да избирате в зависимост от вашите нужди. ⚽ Тези футболни шишарки са добри аксесоари за футболни тренировки и може да ви помогне да подобрите своя футболен контрол.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние обещаваме да ви предоставим най-доброто обслужване.

Всичко за продукта

Подобни оферти