.

.

ASHATA Безжична Клавиатура,Тъчпад Bluetooth Клавиатура,Преносим Ножничный Ключ вземе подножието Клавиатура с Тачпадом,Акумулаторна Клавиатура за Android за OS X за Windows(черен)

ASHATA Безжична Клавиатура,Тъчпад Bluetooth Клавиатура,Преносим Ножничный Ключ вземе подножието Клавиатура с Тачпадом,Акумулаторна

BGN 20.79

Сума
Налично

【Мощна функция】 : Ново поколение интелигентна безжична клавиатура, тъчпад, интегрирующей напълно функционална клавиатура и мишка, е първият избор за домашно забавление и за управление на HTPC. 【Scissor Key Foot Structure】 : Моля, scissor key foot structure, настанете се удобно и мощно, и да не омръзне след набиране на текст в продължение на дълго време. 【Лесно да носите със себе си】 : с помощта на сложна технология на производство, безжична клавиатура е лесна, удобна в переноске и преносима. 【Подкрепа】 : Подкрепа за Android, OS X, Windows, мобилни телефони, таблети и лаптопи, които поддържат BT. 【Висококачествени материали】 : Изработени от висококачествена ABS-материал, безжична клавиатура здрав, здрав, не е лесно да се повреди и има дълъг срок на служба.Функция : 1. Мощна функция : Ново поколение интелигентна безжична клавиатура, тъчпад, интегрирующей напълно функционална клавиатура и мишка, е първият избор за домашно забавление и за управление на HTPC. 2. Scissor ключова структура на краката : Моля, scissor ключова структура на краката си, настанете се удобно и мощно, и да не омръзне след набиране на текст в продължение на дълго време. 3. Лесен за носене : с помощта на изощренную технология на производство, безжична клавиатура облегченна, лесна за носене, и преносими. 4. Подкрепа : Подкрепа за Android, OS X, системи Windows, мобилни телефони, таблети и лаптопи, които поддържат BT. 5. Висококачествени материали : Изработен е от висококачествени материали ABS, безжична клавиатура здрав, здрав, не е лесно да се повреди и има дълъг срок на служба.Как да използвате : Настройте превключвателя на захранването, за да включите, индикатор БТ мига, за да започнете свързване, и телефонът е свързан Параметри : Тип на продукта : Безжична клавиатура Материал : ABS Свързване : безжичен БТ 5.0 Безжичен разстояние : прибл. 10 метра / 10.9 yd Тип батерия : Вградена литиева батерия 200 ма Осъществяване списък : 1 х безжична клавиатура1 х линия за предаване на данни 1 х китайски и английски Ръководство на потребителя Забележка : Идва с вградена батерия.

Всичко за продукта

Item Type:
Wireless Keyboard
Material:
ABS
Connection:
Wireless BT 5.0
Wireless Distance:
Approx. 10meters / 10.9yd
Battery Type:
Built in 200mah Lithium Battery
Package List:
1 x Wireless Keyboard1 x Data Line :
1 x Chinese and English User Manual :
Note:
Shipped with Built in Battery :

Подобни оферти