.

.

Комплект гребени за коса, Розово Опашката Гребен Устойчивост на Хлъзгане, за Мъже, за жени, за Дома, за фризьорски салон(розов в опаковка)

Комплект гребени за коса, Розово Опашката Гребен Устойчивост на Хлъзгане, за Мъже, за жени, за Дома, за фризьорски салон(розов

BGN 12.63

Сума
Налично

Многофункционален : Здрава гребен с 9 редове, подходящи за чесане стайлинг на коса, изправяне на къдрава коса.Масаж на кожата на главата : Удобни кръгли туристи гребен, гребен, може да масажирате кожата на главата, стреля налягане на главата и да се избегне загуба на коса.Удобна дръжка : Гумена боядисана дръжка е подходяща за дланта на ръката си, която се чувства комфортно и е нескользящий ефект.Практичност : Много подходящ за използване със сешоар, както и ефекта на сушене е чудесен.Fit Скалпа : Fit навеждане на главата, fit скалпа с чесане и да се движат по формата на главата, за да се гарантира комфортно усещане.Функция : 1. Масаж на кожата на главата : Удобни кръгли зъби, гребен, гребен, може да масажирате кожата на главата, облекчаване на натиска на главата и да се избегне загуба на коса.2. Подходящ за кожата на главата : подходящ за огъване на главата, подходящи за кожата на главата при чесане и се движи по формата на главата, за да осигури комфорт.3. Удобна дръжка : Гумена боядисана дръжка е подходяща за дланта на ръката, която се чувства комфортно и е нескользящий ефект.4. Практичен : Много подходящ за използване със сешоар, както и ефекта на изсушаване чудесен.5. Многофункционален : Здрава гребен с 9 редове, подходящи за чесане стайлинг на коса, изправяне на къдрава коса.Спецификация : Тип елемент : Гребен за коса Set Material : ABS, TPE, въглеродни влакна найлон, неръждаема steel Detangling Четка : прибл. 22.3 х 7 см / 8.8 х 2.8 in Tail Гребен : прибл. 23x2, 7 см / 9, 1x1, 1 инча Широк зъб на Гребен : прибл. 19x4cm / 7, 5x1, 6in9 Реда Гребен : прибл. 20x3, 5 см / 7, 9x1, 4 инча кръст Бод Пакет Списък : 1 х Detangling Brush1 х 9 реда гребен 1 х Широк зъб на гребен 1 х опашката с гребен.

Всичко за продукта

Item Type:
Hair Comb Set
Material:
ABS, TPE, carbon fiber, nylon, stainless steel
Detangling Brush:
Approx. 22.3 x 7cm / 8.8 x 2.8in
Tail Comb:
Approx. 23 x 2.7cm / 9.1 x 1.1in
Wide Tooth Comb:
Approx. 19 x 4cm / 7.5 x 1.6in
9 Rows Comb:
Approx. 20 x 3.5cm / 7.9 x 1.4in
Package List:
1 x Detangling Brush1 x 9 Rows Comb   :
1 x Wide Tooth Comb  :
1 x Tail Comb :

Подобни оферти