.

.

Електрическа Парцал, Мека Четка За Коса Электростатическая Адсорбция Електрическа Кърпа от Микрофибър за домашна употреба(черен)

Електрическа Парцал, Мека Четка За Коса Электростатическая Адсорбция Електрическа Кърпа от Микрофибър за домашна употреба(черен)

BGN 25.44

Сума
Налично

Мека четка за коса : Електрически колектор на прах с тънки и по-меки коси, които могат ефективно почистване на пространствата и ъгли, и те не е лесно отваливаются.Многофункционален : Филтър може да се използва и като прахосмукачка за интериор на автомобили, хол, спалня, офис, компютър и т.н. Лесно да се съхранява на : Електрическа чистящая парцал малък размер, удобен за съхранение и спестява много място, което може бързо да се разширява по време на употреба.Электростатическая адсорбция : Електрическа кърпа от микрофибър могат ефективно поглъщат электростатику, лесно премахва прах, без вдигане на прах.Спестяване на време : Електрически филтър спестява време и усилия при почистване на прах за по-възрастните хора, което е удобно за почистване.Функция : 1. Спестяване на време : Електрически филтър спестява време и усилия при почистване на прах за по-възрастните хора, което е удобно за почистване.2. Электростатическая адсорбция : Електрическа кърпа от микрофибър могат ефективно поглъщат електростатично, лесно премахва прах, без вдигане на прах.3. Мека коса, четки за : Електрически пыльник прах с точни и меки коси, които могат ефективно почистване на пространствата и ъгли, и те не са лесни, за да падне.4. Лесен за съхранение : Електрически пыльник почистване малък размер, удобен за съхранение и запазване на много космоса, който може бързо да се разшири по време на 5. Многофункционален : Филтър може да се използва и като прахосмукачка за автомобилни интериори, дневни, спални, офис, компютър и т.н. Как да използвате : 1. Издърпайте чистящую глава на продукта.2. Кликнете върху бутона, за да включите машината.Спецификация : Тип елемент : Електрически прах Duster Material : ABS Номинално напрежение : DC 3.7 VWorking Ток : 200m ABattery Капацитет : 800m Ah (идва с вградена батерия)Непрекъсната употреба : 1.5-2 Hours Intermittent Употреба : 3-5 Hours Charging Време : около 2.5-3 часа за пълно зареждане на Списъка с пакети : 1 x Dust duster1 x USB кабел за зареждане кабель1 x Инструкция.

Всичко за продукта

Item Type:
Electric Dust Duster
Material:
ABS
Rated Voltage:
DC 3.7V
Working Current:
200mA
Battery Capacity:
800mAh (Shipped With Built In Battery)
Continuous Use:
1.5-2 Hours
Intermittent Use:
3-5 Hours
Charging Time:
About 2.5-3 Hours To Fully Charge
Package List:
1 x Dust Duster :
1 x USB Charging Cable :
1 x Instruction :

Подобни оферти