.

.

Supin 5 Бр. JDM Стила Tsurikawa във Формата На Сърце Авто Ръчно Каишка Декоративни Предупредителни Панта Задна Броня Предупредително Пръстен за Интериора на Колата Външнат?

Supin 5 Бр. JDM Стила Tsurikawa във Формата На Сърце Авто Ръчно Каишка Декоративни Предупредителни Панта Задна Броня Предупредително

BGN 72.96

Сума
Налично

Дизайн : дизайнът е във формата на сърце.околовръстния за ръце разработен във формата на сърце, идва с червен, красив и очарователен, светъл и ярък, лесно ви носи добро настроение в ежедневието си, че е добър избор за вашия автомобил.подходящ размер : 9.2 инча/ 23,4 см в дължина и около 3,7 инча/ 9,4 см в ширина и 55 грама от теглото, подходящия размер за вас, за да използвате лесно да отговарят на вашите нужди.Практично и удобно : сердцевидное кола пръстен за ръчно колан може да се използва не само за предотвратяване на задната броня, но и за инсталация в колата като подвижен пръстен, както и за вътрешни и външни облицовки на автомобила.Опаковка : вие ще получите 5 броя автомобилни ръчни колан във формата на сърца, 4 броя инсталирани в колата дръжки. 1 нещо се монтира на задната напречна греда на колата.можете също така да ги споделяте със своите приятели и семейства;.Гаранция : Ние се стремим да ви предоставим продукт с най-високо качество и най-добрият на клиентския опит, ако не сте напълно удовлетворени, моля, просто не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

Всичко за продукта

Подобни оферти