.

.

Goo-Ki 6 Pack Закален Никелови Дръжки на Гардероба - 5 См Дупка Център Реколта Ретро Сребърна Кутия Дърпа, Твърди Античен Сребърен Шкаф Дръжка Дръпна Класическо Обзавежд?

Goo-Ki 6 Pack Закален Никелови Дръжки на Гардероба - 5 См Дупка Център Реколта Ретро Сребърна Кутия Дърпа, Твърди Античен Сребърен

BGN 31.19

Сума
Налично

✅【Лесна инсталация】Той е оборудван с два вида винтове :0.156-31 UNC Винтове за 0.63-0.79 in дебелина на вратата + 0.156-56 UNC в slub винтове за 0.23-1.6 in дебелина на вратата, които могат да бъдат приложени различни размери, дебелина на вратата на гардероба, можете да го закупите с увереност!. ✅【Free Matching】Всички чекмеджета в нашия магазин са оригинални Goo-Ки, и всяка дръжка на шкафа се предлага с различни размери и цветове, за да избирате.Можете свободно да ги комбинирате, за да получите приятно пазаруване!. ✅【Широк спектър на приложение】Goo-Ки Cabinet дърпа, може да се приложи на всички ваши мебелен вратите, включително кухненски шкафове, тоалетки, нощни шкафчета, тв шкафове, гардероби, шкафове за баня и така нататък.След инсталацията си той носи не само удобство, но и по-голямо удоволствие и красота. ✅【Кръст Бод Пакет включва】 : 6*Goo-Ки дръжка на шкафа + 1* Ръководство+2*6 бр. 0.156-31 UNC (M4) Винтове + 2*6 бр. 0.156-56 UNC (M4) в slub винтове. ✅【За качеството и материала】Всички сцепление на гардероба от магазина RALD са направени от твърд материал, сплав на цинк 100% .Ние предлагаме 30-дневна безплатна услуга за връщане и на обмен, така че може да купи с увереност!Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля свържете се с нас по електронната поща.Цинк сплав.Процесът на антиокисления.Дърворезба с дълбок отвор.Лесна инсталация.Цинк СплавАнти-процес на окисляване Дълбока резба на отвора е лесен за инсталиране.Старинни селски атмосфера и невероятно елегантен външен вид го правят по-приятен.Дръжка от твърд материал, от с сплав са на по-високо качество и дълготрайност.Тези старинни месингови/сребърни дръжки са гладки, безопасни край и да не са пикантни,сигурно грижа.Ако търсите дръжки за украса на стаята си, тези дръжки ще направят вашите шкафове по-елегантни и ценни.

Всичко за продукта

Подобни оферти