.

.

ARYKX Desktop Phone Stand Holder - Поставка за смартфон, таблет - Сгъваема Алуминиева скоба, Съвместима с iPhone, Nintendo Switch - Преносимо определяне на екрана, Регулируем ъгъл на наклон н?

ARYKX Desktop Phone Stand Holder - Поставка за смартфон, таблет - Сгъваема Алуминиева скоба, Съвместима с iPhone, Nintendo Switch

BGN 8.79

Сума
Налично

✔️ УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ - удобно, за да гледате филми, да играете игри или четене на електронни книги.Използвайте тази док-станция за задържане на смартфон или електронен четец.Той също така работи с таблета Nintendo Switch. ✔️ ДИЗАЙН БЕЗ КОЛЕБАНИЕ-просто прислонив телефона към стената, можете да се изплъзне и да падне.Тази поставка за телефон осигурява стабилно и свободно от покачиваний място за съхранение на вашите електронни устройства. ✔️ НОСЕТЕ ГО НАВСЯКЪДЕ - Компактна и сгъваема, този тенис на притежателя на телефона ще се превърне в чудесен спътник при пътуване.Той се побира лесно в работното си раница, чекмеджето на масата, джоба или автомобилния отделение. ✔️ ПЕРФЕКТЕН ЪГЪЛ на виждане - шийката на матката настолна поставка за телефона, предназначени за завъртане на 270 градуса, което ви позволява да инсталирате перфектният ъгъл, за да видите на дисплея на вашия смартфон, електронен четец или таблет. ✔️ ГОТОВ ЗА ДНЕВНАТА УПОТРЕБА - докато повечето от притежателите на мобилни телефони са направени от хлипкого пластмаса, която лесно се огъва или напуква, тази поставка за таблета е изработена от алуминиев материал, който обещава дълги години на употреба.

Всичко за продукта

Подобни оферти