.

.

Britimes 4 бр Завеси за Душ Комплекти, Череп Цвете с Нескользящими подови изтривалки на разположение, Капака на тоалетната чиния и Подложка за вана, Траен и Водоустойчи?

Britimes 4 бр Завеси за Душ Комплекти, Череп Цвете с Нескользящими подови изтривалки на разположение, Капака на тоалетната чиния

BGN 27.99

Сума
Налично

[Висококачествен материал : ] Нашата завеса за душ е изработена от полиестерни влакна, което притежава водоустойчив ефект.Подложка за баня, изработен от вълнен.Той е удобен, нетоксичен и цветостойок, мягок и удобен на пипане, а също и много е водоустойчив и е трайна. [Размери : ] Водоустойчива душ завеса за душ 72" X 72", дебели подложка за баня 23,6" X 15,7", o-образен капак на тоалетната чиния : 16,5" X" За 14,6 ", U-образни килим : 17,7" X 15,8 ", е подходящ за повечето стандартни бани. [Лесна инсталация : ] Ние ви предлагаме 12 твърди куки безплатно.Не е нужно да се притеснявате за това, как да го инсталирате. 12 подкрепено с горните съвместни люверсов за лесно захващане; нескользящий подложка за вана/килим и капака на тоалетната чиния. [Разнообразие от опции : ] Череп Цвете Баня комплект от четири части е много подходящ за вашия дом, вила, хотел, хостел и т.н. изискан Дизайн, който може да оттенить пълноценен атмосферата на вашата баня, която е най-добрият избор за вашето разкрасяване. [Внимание : ] Ръчно пране или машинно пране със студена вода, да се мотае да изсъхне, глади при ниска температура, да не се излага на слънчева светлина, да не се избелва.Размер на душ завеси : 72 X 72".Размер на подложка за баня : 23" X 16".O-образен капак на тоалетната чиния : 17" X 15".U-образна килим : 18" X 15".Завеса за душ е изработена от полиестерни влакна, което притежава водоустойчив ефект.Подложка е изработена от фланела, която е срещу плъзгане, здрава, гигиеничной и приятна за кожата.Размер на душ завеси : 72 X 72"Размер на подложка за баня : 23" X 16"О" -образен капак на тоалетната чиния : 17" X 15"U-образна килим : 18" X 15".Завеса за душ е изработена от полиестерни влакна, което притежава водоустойчив ефект.Подложка е изработена от фланела, която е срещу плъзгане, здрава, гигиеничной и приятна за кожата.

Всичко за продукта

Подобни оферти