.

.

RUNDONG 37L 17.7 x11.8 Сгъстяване и Дълголетие Многофункционален Домакински Кухненски Автомобил Риболов Преносим Телескопична Сгъваема Кутия За съхранение с Капак(черен)

RUNDONG 37L 17.7 x11.8 Сгъстяване и Дълголетие Многофункционален Домакински Кухненски Автомобил Риболов Преносим Телескопична

BGN 57.39

Сума
Налично

Компактен и лек переноска, подходяща за съхранение в колата, открит къмпинг пътуване пикник, риболов, материали за опазване на околната среда, в съответствие с международните екологични стандарти, много издръжлив.Кухненски шкаф за съхранение спални, чист и спретнат, спестяващ място.Дебели капачка за съхранение, сигурност и надеждност на запечатване.Ние избираме EMS или UPS за доставка, срокът на доставка е 12-28 дни.Специални обстоятелства или разгара на сезона може да бъде удължен в рамките на няколко дни.Ако имате някакви въпроси, моля, оставете съобщение за нас по всяко време.Характеристики : 1. Материалите, използвани в един сгъваем многофункционалното здание кутия за съхранение, безопасни и хигиенични и да отговарят на международните изисквания за опазване на околната среда.Той сгъваема и многократна употреба, и лесно да боли. 2. Устойчиви на висока температура, температурен диапазон на околната среда от -20 - + 90 °C Предимства на продукта : ниско тегло, малък размер и спестяване на пространство.Височина сгъваема колекция е само 12 см, максимална дължина - 30 см при използване, обемът се увеличава три пъти, а обемът - до 37 л. Течни (алкални, кисели, мазни) продукти, като морски дарове, лед, напитки, масло и т.н. Лесно почистване след употреба.Съвет : (не поставяйте остри метални предмети, за да не се надраска кутия) Как да използвате : Метод за откриване и сгъване на кутия за съхранение е много проста, дръжте дръжката с една ръка и да кликнете върху дъното на другата ръка.Отворете една и другата страна по същия начин.Примерен скрипт за ползване : 1.Поставете багажника на колата и се налива вода за измиване на колата, за да се улесни измиване на автомобила по всяко време. 2.Активна почивка,зареждане на вода, миене на контейнера за лице. 3.Събиране на домакински продукти, като детски играчки, инструменти 4.Кофа за риболов. 5. Поставете в двора на средства за грижа за засаждане на цветя и растения.

Всичко за продукта

Подобни оферти