.

.

14 бр. Есенни Листа на рисувани върху дърво,за Многократна употреба на Листа за Верандата на Деня на Благодарността,Включително и Щастлива Есен y ' all/Доходност/Клено?

14 бр. Есенни Листа на рисувани върху дърво,за Многократна употреба на Листа за Верандата на Деня на Благодарността,Включително

BGN 10.39

Сума
Налично

Размер на есенните шаблон-общо дизайн е 14,15 на 5.5 инча.Пратката включва в себе си - Нашият пакет идва с 14 бр. есенни листа за събиране на реколтата ,можете да използвате тези есенни листа, за да направите вертикална щастлив есен y ' all и знак на реколтата и странично Кленов лист/Есента джудже/Одобрителен/Събира/Есен Сладка есен/Благословената/Hi Тиква.Лесна за използване - сложете го точно и закрепете с лента, покрасьте четка/с тебешир или спрей от спрей.Издръжлив материал– Нашите есенни листа, изработени от многократно полиестерен филм с добра гъвкавост и издръжливост.Той не сълзотворен и не сълзотворен.Може да се използва повторно след пране и лесно да се съхранява.Широко приложение - Нашите есенни листа са идеални за всички видове проекти направи си САМ".Може да се използва върху дървени плочи/тъкани/пода/стената, за да създадете свой собствен есен/есента/благодарственный декор.

Всичко за продукта

Подобни оферти