.

.

GONEBIN Интерактивни играчки за кучета на Топката,Който Скочи и се Смее, Интерактивни Играчки за кучета, Задействующая Естествените Инстинкти на кучетата,Домашни люб?

GONEBIN Интерактивни играчки за кучета на Топката,Който Скочи и се Смее, Интерактивни Играчки за кучета, Задействующая Естествените

BGN 7.99

Сума
Налично

Подарък карти. ❤Fun For all Big or Small Wobble Wag Giggle Топка е отличен за кучета от всички възрасти и размери!Клатч - джобове на играчка позволяват на кучето лесно да се повиши по време на игра!. ❤Fun For all Big or Small Wobble Wag Giggle Топка е отличен за кучета от всички възрасти и размери!Клатч - джобове на играчка позволяват на кучето лесно да се повиши по време на игра!. ❤Лесно да заснемате : Тези топки са идеалният размер (5.5 инча в диаметър около 16 см), подходящи за домашни любимци, за да хапят и подобряване на спортните умения. ❤Здрава и лека конструкция : Здрава и лека структура, обхват, предназначени за поддържане на формата си, а също може да се поддържа продължително удоволствие при използване на химикалки играчки, пуканки и т.н. ❤Големи и малки кучета, И има топка на Mira 'n Bounce ball за кучета от всякакъв размер!Големи или малки, кучета глупаво си лаят и скачат!За разлика от традиционните детски играчки-пищалок, които кучето се отегчават, Mira N Bounce привлича естественото любопитство на вашето куче!.

Всичко за продукта

Подобни оферти