.

.

JINParts Мобилен Телефон Ремонт на Части СИМ-карта Тава + NM Карта Тава е Съвместим за Huawei Y8p Замени част (Цвят : черен)

JINParts Мобилен Телефон Ремонт на Части СИМ-карта Тава + NM Карта Тава е Съвместим за Huawei Y8p Замени част (Цвят : черен)

BGN 27.12

Сума
Налично

Висококачествени аксесоари за подмяна на мобилни телефони, нека да си представяне на мобилен телефон ще се върне.сменете си счупени или неработен елемент нов.Произведени от професионални производители на мобилни телефони,напълно подходящ и работи.В случай на някакви проблеми с продукти, които можете да получите, можете да се свържете с нас, за да изпратите повторно.Ние силно препоръчваме да го инсталирате професионално, тъй като ремонтни части са много крехки, а непрофесионално инсталация може лесно да доведе до повреда на телефона.Тава за SIM-карти + тава за SIM-карти за Huawei Y8p.Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.1. Тава за SIM-карти + тава за NM-карти за Huawei Y8p.2. Замяна на счупени или неработен.3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.4. Напълно подходящ е и работи.5. Професионална инсталация е силно препоръчително.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Всичко за продукта

Подобни оферти