.

.

Пълно номинацията чекмедже, Екскурзовод на Кухненско Оборудване Силна съдържание Чекмеджета, Практичен и Икономичен за Гардероба(8 инча)

Пълно номинацията чекмедже, Екскурзовод на Кухненско Оборудване Силна съдържание Чекмеджета, Практичен и Икономичен за Гардероба(8

BGN 66.72

Сума
Налично

Изтеглящи шкафове помагат за отваряне или затваряне на шкафа леко и безшумно.Изработен от стоманена конструкция с оцинкованным покритие, той се отличава с висока издръжливост и дълъг живот.Идеален за повечето кухненски шкафове, шкафове, чекмеджета и т.н. Моля, проверете размера преди да поръчате.Лесен за инсталиране и използване.Идва в комплект от 2-те парчета, така че той е много практичен и икономичен.Чисто нови и високо качество на чекмеджета са с дължина 4 инча, 6 см и 8 см за избор.Чисто нови и високо качество на чекмеджета са с дължина 4 инча, 6 см и 8 см за избор.Изтеглящи шкафове помагат за отваряне или затваряне на шкафа леко и безшумно.Изработен от стоманена конструкция с оцинкованным покритие, той се отличава с висока издръжливост и дълъг живот.Лесен за инсталиране и използване.Идва в комплект от 2-те парчета, така че той е много практичен и икономичен.идеален за най-кухненски шкафове, гардероби, чекмеджета и т.н. Моля, проверете размера преди да поръчате.Технически характеристики : Състояние : 100% абсолютно новыйматериал : стомана Цвят : както е показано на фигура Дължина : 10 см / 4 инча, 15 см / 6 см, 20 см / 8 инча(по избор)4 инча Slide Макс.Дължина на разширяване : прибл. 15,5 см / 6.1in6in Слайд Максимална дължина на разширяване : прибл. 29,5 см / 11.61in8in Слайд Максимална дължина на разширяване : прибл. 39.5 cm / 15.55 in Width : 45mm / 1.77 in Weight : Approx. 251~481g Package Включва : 2 * Разтегателен ящикпримечание : 1. Моля, позволете 0~1 инч грешки от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Всичко за продукта

Подобни оферти