.

.

Не капе Малка бутилка с вода за животните. Не съдържа BPA. Най-добрата бутилка за вода за малки домашни любимци/зайци/Пор/Хамстери/морски свинчета/Зайци (32 унции (1 лит?

Не капе Малка бутилка с вода за животните. Не съдържа BPA. Най-добрата бутилка за вода за малки домашни любимци/зайци/Пор/Хамстери/морски

BGN 9.56

Сума
Налично

????ДЪВЧЕНЕТО НА ДЪВКА!Подходящ за малки животни (зайци, порове, морски свинчета, таралежи, чинчили, хамстери, плъхове, мишки и т.н.), Които обикновено се гризат нещо пластмасово.Няма обратен поток в бутилка.Прясна чиста вода за вашите домашни любимци всеки ден!. ????ЛЕСНО!ЛЕСНО!ЛЕСНО!Пиенето лесно се прикрепва към външната страна на клетката.Флип-надолу капака на пиячи позволява лесно да изпълват си; просто напълнете отгоре!Нивото на водата се вижда отвън чрез пластмаса.Не трябва да се извадят шише за вода от клетките!!!. ????ВКЛЮЧВА в себе си един 1л(32 унции) BPA-Free хранителна пластмаса поильник, флип капак, дъвчеше дюза, гъвкав пружинен скоба, жично скоба, инструкции и най-доброто в света за обслужване на клиенти в случай, че имате допълнителни въпроси!. ????НАЙ-ДОБРОТО ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ!Тук ще отговорим на всички ваши въпроси.

Всичко за продукта

Подобни оферти