.

.

Рафтове за съхранение на списание павилион за багажник метален шкаф шкаф за Офис кутия за съхранение на Всички всячины кутия за съхранение на Картотечные шкафове ?

Рафтове за съхранение на списание павилион за багажник метален шкаф шкаф за Офис кутия за съхранение на Всички всячины кутия за

BGN 41.68

Сума
Налично

[Външен вид] Класически, от висок клас, с покритие срещу плъзгане, не е лесно да се плъзга или повреди, може да бъде поставен в офис тезгяха или на няколко стопках. [Обемът] Кутия може да побере писма и файлове с данни, а също така има независим слой за съхранение, който е лесен и удобен, а документите по-ясни и внимателни. [Предимства] Управление на класификацията на файлове е лесно да се намери, подобряване на ефективността на работа, да се продават само на шкафа. [Място] Многофункционални приложения, като например изследователските кабинети, училища, учебни стаи, спални, офиси, броячи и т.н. [Инструменти] Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще се съсредоточи на 100% задоволителни решения.Материал : Пластмаса material Size : 17*24*30СМ , 24*34*32 CMNumber of drawers : 3quantity : 1 Adaptation range : Office, bank, shopping mall, family, market, etc.забележка : - Размер на продукта е подобна, с грешка 1-2 см, в зависимост от действителния размер на - Продукт е на-вид стрелба, защото се дължи на светлината, на ъгъла, на друг език и други причини за цветове, моля да разберете : 1. Продукт : продава се само на шкафа.Други продукти на изображението се използват само за отблъскване на годност на продукта и не са включени в комплекта.2.Услуга : Проверка на времето за доставка е 10-18 дни.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни оферти