.

.

HNHYNSY на срока за съхраняване на Метален багажник, под кухненската мивка, Рафтове за съхранение на Разтегателен вид Може да се прокара и дръпна под шкаф за Телескопи?

HNHYNSY на срока за съхраняване на Метален багажник, под кухненската мивка, Рафтове за съхранение на Разтегателен вид Може да

BGN 55.68

Сума
Налично

Здрав полочный блок : Полк специално покрити за защита от вода, ръжда или корозия.Можете да сложите полочный блок в кухнята, или в банята.Черно - бели и перфориран дизайн кошници придава съвременен вид.Полк във формата на кошница улеснява дренаж и лесен за почистване. 2-слойный багажник е подходящ за кухни, офис, гараж и т.н., Здрава метална конструкция, черна/бяла хромирани елементи.Модерен, просто и красиво.Подходящ за съхранение на подправки, съдове за готвене, зеленчуци, плодове, вино, дрехи, бонсай, книги и т.н., Този багажник може да поставите в кухнята, за полагане на всяка всячины или в гараж за съхранение на инструменти, като клещи.Малък размер, голямо пространство за храненияпродукт Име : Жично багажник под кухненската мивка, Рафтове за храненияматериал : Металлколичество : 1 штспецификации : 2 слой Цвят : черен/бял Размер : както е показано 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Снимки на продукта не включва продукти извън рафтове.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Всичко за продукта

Подобни оферти