.

.

BinaryABC Клас 2021 Етикети,Абитуриентски Плик Печат на Бала Нощ Полза на Етикети,Абитуриентски Подарък Тагове,500шт(Златен)

BinaryABC Клас 2021 Етикети,Абитуриентски Плик Печат на Бала Нощ Полза на Етикети,Абитуриентски Подарък Тагове,500шт(Златен)

BGN 5.26

Сума
Налично

Сложете ги на поздравителни картички на семейството си или приятелите си, направете им изненада.Подходящ е за тържества, абитуриентски вечери и т.н., Можете да го изпратите децата си в дар, им е много хареса.Уникален дизайн абитуриентски модел, той е много изтънчен и привлекателен.Идеален за декор за парти.Лесно се откъсне и ще бъде здраво се придържа към вашите конфетным опаковките, подарочным карти, удобен за използване.Висококачествени самозалепващи се етикети със силна адгезией, удобни за използване и като украса на подарък.Описание Изработени от висококачествени лепкав материал етикети, тези деления гарнитури етикети безопасни и декоративни, с дизайн на абитуриентски модели, подходящи за плика, луксозни кутии, кутии от бонбони, опаковки чанти, лаптоп, прозорци, врати, занаяти, ръчно изработени, на резервацията скрап и т.н. те лесно отклеить и се залепи.Характеристики Материал : хартия Размер : 3.8 X3.8 X0. 10cm - Цвят : златен. Висококачествени самозалепващи се етикети със силна адгезией, удобни за използване и като украса на подарък. - Лесно да се откачи и ще се здраво придържа към вашите конфетным опаковките, подарочным карти, лесен за употреба. - Уникален дизайн на абитуриентски модел, той е много изтънчен и привлекателен.Идеален за декор за парти. - Сложете ги на поздравителни картички на вашето семейство или приятели, направете им изненада.Подходящ е за тържества, абитуриентски и т.н. - Можете да го изпратите децата си в дар, той им много се радвате.Пакетът включва Binary ABC Клас 2021 Етикети,абитуриентски плик Печат,Выпускная парти Полза на Етикети,Абитуриентски подарък тагове,500шт(златен).

Всичко за продукта

Подобни оферти