.

.

Комплект от 3 Поставяне на Силиконови Контейнери За Съхранение на Хранителни Продукти, а Останалите кутия За Храна За Кухня, Bento Обяд кутии, BPA Безплатно, Микровълно?

Комплект от 3 Поставяне на Силиконови Контейнери За Съхранение на Хранителни Продукти, а Останалите кутия За Храна За Кухня, Bento

BGN 11.19

Сума
Налично

✅【МЕК СИЛИКОНОВ МАТЕРИАЛ И спестяване на ПРОСТРАНСТВО】Shencai сгъваеми съдове за съхранение на хранителни продукти с капаци, изработени от висококачествен хранителен силиконов материал, мек и небьющегося.Така че не се притеснявайте, че децата ще паднат на земята.Тези сгъваеми съдове за съхранение на хранителни продукти се сумират, за да се спестят 50% от местата за максимална организация.Поставя почти във всички кухненските и складовите отделения, както и в някой шкаф или чекмедже на масата. ✅【Защелкивающиеся КЛЮЧАЛКАТА И стягане】4 защелкивающиеся ключалката и вакуумно оборудване запечатване на уплътнението на капака създават строга един вакуум на пространството вътре, което ще запази храната свежа. ✅【МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА, фризер И съдомиялна МАШИНА са БЕЗОПАСНИ】Температурен толеранс кухненски сгъваеми контейнери за съхранение на храните е от -40°C~230°C. Микровълнова печка безопасно и фризера е безопасна.Топло забележка : Преди отопление е необходимо да се повиши вентилационна (противовакуумна) канална клапа на капака или свалянето на капака.Могат да се мият в съдомиялна машина.Просто сложете ги в миялна машина,когато приключите безпроблемна почистване. ✅【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН И ГЪВКАВ】Тези малки сгъваеми съдове за съхранение може да се използва в хладилника за по-удобно съхраняване на остатъците, плодове, зеленчуци.Използва се в склад за съхранение на зърнени храни, овесени ядки, захар, прах.Тези сгъваеми контейнери и може да се използва като обяд-бокс за деца или служители на открито.Когато планирате къмпинг, туризъм, пътуване или излет, това е страхотно, да вземе тези сгъваеми пластмасови контейнери за съхранение на хранителни продукти, за да взема продукти.Възможностите са безкрайни. ✅【ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИТЕ】Освен на идеалните продукти, Shencai предлага добро обслужване на клиентите.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, независимо от това, преди или след пускането на поръчката.Ние обещаваме да ви предложи задоволително решение.Ние ценим всеки наш клиент.

Всичко за продукта

Подобни оферти