.

.

Voluxe Видео карта Спада Група, Солидна Удобна графична Карта Спада Подкрепа, Практичен Алуминиева Сплав за видео карта Видео карта Компютърен Корпус на Компютъра(че?

Voluxe Видео карта Спада Група, Солидна Удобна графична Карта Спада Подкрепа, Практичен Алуминиева Сплав за видео карта Видео

BGN 12.64

Сума
Налично

Изработен от алуминиева сплав материал може да се избегне стареене и крехко проблеми и може да се използва като дългосрочен компонент.По-стабилна и по-устойчива на плъзгане, удобен за монтаж, уплътнители против надраскване ефективно защитава вашата видео карта.Магнитна адсорбция.Магнити и гумени уплътнения на база позволяват на потребителите лесно да инсталират и здраво да стои в корпуса, не надраскване му.Плъзгаща се конструкция регулиране.Модул за поддръжка може да сползти надолу и коригира позицията, която е съвместима за ATX / за MATX/ за ITX и други структури на шасито и може да отговарят на всички видове господари на потребителите.Силна пръчка приема процес anodic окисляване, както и целия процес на песъкоструена anodic окисляване може да поддържа текстурата на повърхността на продукта и запазва цвета за дълго време.Функция : 1. Изработен от алуминиева сплав материал може да се избегне стареене и крехко проблеми и може да се използва като дългосрочен компонент.2. Плъзгаща се конструкция регулиране.Модул за поддръжка може да сползти надолу и коригира позицията, която е съвместима за ATX / за MATX/ за ITX и други структури на шасито и може да отговарят на всички видове господари на потребителите.3. Адсорбция на магнита.Магнити и гумени уплътнения на база позволяват на потребителите лесно да инсталират и здраво да стои в корпуса, не надраскване му.4. По-стабилна и по-устойчива на плъзгане, удобен за монтаж, уплътнители против надраскване ефективно защитава вашата видео карта.5. Силна пръчка приема процес anodic окисляване, както и целия процес на песъкоструена anodic окисляване може да поддържа текстурата на повърхността на продукта и запазва цвета за дълго време.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : графична Карта GPU SupportМатериал : Алуминиева сплав Модел : AX-b100размер : Approx. 195 x 45 x 45 мм / 7.7 x 1.8 x 1.8 in (включително база)за Обработка на повърхността : анодное окисление + пясъкоструйни Други : Долен магнитен дизайн засмукване Списък на пакетите : 1 x База 1 x Транспорта, блок 1 х Силна пръчка .

Всичко за продукта

Подобни оферти