.

.

Пивное Стъкло с Голям Капацитет на По Халба 560 мл за Многократна употреба Бирени Чаши с Дръжка Идеален за Рожден ден на Сватби, Годишнини Коледни Бира, Подаръци за М?

Пивное Стъкло с Голям Капацитет на По Халба 560 мл за Многократна употреба Бирени Чаши с Дръжка Идеален за Рожден ден на Сватби,

BGN 36.22

Сума
Налично

Това "бар" чувство!Развлеките себе си, на своите партньори и дори любителите на ИПП високо пилснером, крафтовым бира или блед бира-усещането, че е дошло време да си тръгне от чата!. 1. Въвеждането на продукта : височина-15,5 см; диаметър 8,5 см; долен диаметър 8 см; капацитет 560 мл. 2. Материал : изработен от висококачествено стъкло и е много подходящ за домашна или професионална употреба; изключителна яснота подчертава, богати цветове на вашата напитка. 3. Дизайн дръжка : Дръжка чаша създадена, за да бъде широка, по-лека, за да се регулира удобно, за да се пази, и най-красивата в огнището. 4. Противоскользящее тялото на чаша : Неравномерно дизайн на тялото чаша е удобно, за да предприеме и ефективно противоскользящее.Освен това, чувство за проектиране увеличен, както и атмосферата е по-модна.

Всичко за продукта

Подобни оферти