.

.

Omter Band с Броня Съвместим с Apple Watch 45 мм 44 мм 42 мм 41 мм 40 мм, 38 мм, Женски Мъжки Модерен каишка От Смола е Съвместим с iWatch Series 7 SE/6/5/4 Серия 3/2/1(Черна Костенурка, 42 мм)

Omter Band с Броня Съвместим с Apple Watch 45 мм 44 мм 42 мм 41 мм 40 мм, 38 мм, Женски Мъжки Модерен каишка От Смола е Съвместим

BGN 19.99

Сума
Налично

Каишка от смола с броня е идеално за apple watch 42 милиметра серия 3, серия 2 и серия 1, всички модели.Смяна каишка за Apple Watch Band Подходящ за обиколката на китката 5"-7,67".Набор от инструменти за отстраняване, включени в комплекта, лесно премахва връзки и осигурява най-добрия опит носене.Водоустойчивост : като цяло-подходящ за миене на ръце; плуване и гмуркане, но не и за гмуркане.Лукс, благородство, елегантност и дълготрайност стил достатъчно за работа и достатъчно стилен, за да пътува.Изключителна сгъваема закопчалка и стоманена глава, за да осигури сигурност и красота, лекота на инсталиране и да се сваля.Пакетът включва : 1x Каишка за часовник. 1 x инструмент за премахване на връзки. 1 x инструкция за премахване на връзки.1x часовници броня(смарт часовници в комплекта не са включени.).Съвместимост : Смола каишка с броня Съвместим с Apple iwatch 42 мм серия 3, серия 2 и серия 1, всички модели на Apple Watch 42 мм каишка, Подходящ за 5"-8" инча обиколката на китката.Високо качество и услуги : Модерно смола се различава лукс, достойнство, елегантност.Лентата е лесна(1,8 грама) и водоустойчив 24 часа-доброто обслужване на клиентите.Ако групата има някакви проблеми или не отговарят, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да реши проблема и да ви направи доволни.Пакетът включва : 1x Каишка за часовник. 1 x инструмент за премахване на връзки. 1 x инструкция за премахване на връзки 1x броня за часа Забележки : 1. Смарт часовници не са включени в пакета.

Всичко за продукта

Подобни оферти