.

.

YARDWE 10 бр. Силиконова Залъгалка Агне Млечни Бутилка Подмяна на Биберони За Хранене Биберони За Хранене на Животни Млечна Напитка Зърното Мек Биберон за Хранене на О?

YARDWE 10 бр. Силиконова Залъгалка Агне Млечни Бутилка Подмяна на Биберони За Хранене Биберони За Хранене на Животни Млечна Напитка

BGN 34.32

Сума
Налично

Основно това се отнася до ягненку и други животни.Това изглежда като краве мляко, което го прави лесен за теле.В устата е добре, животните не боли в устата.Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви донесе добър опит в използването.Здравето на околната среда, липсата на специфична миризма, на растежа на животните не е засегната.Описание Ако търсите здрав и практичен зърното за хранене агне, това си изследвания завършени тук.Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Така е по-лесно да го направи на улицата.Това ще бъде добър избор за вас.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : силикон - Размер : 6. 50 X6. 00 X6. 00cm, 2. 55 X2. 36 X2. 36inch - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви донесе добър опит в използването.- Здравето на околната среда, липсата на специфична миризма, на растежа на животните не е засегната.- Той е подобен на краве мляко, така че телето е лесно да го яде.- Главно приложима към ягненку и други животни.- В устата е добре, животните не боли в устата.Пакетът включва 10 x биберони за шишета за мляко за кърмене.

Всичко за продукта

Подобни оферти