.

.

Нокът Нокти, Фризьор Комплект: Метален Гребен за домашни любимци, с Овална дръжка Размер M + Голяма Четка за домашни любимци, е Професионален инструмент, за да се гри?

Нокът Нокти, Фризьор Комплект: Метален Гребен за домашни любимци, с Овална дръжка Размер M + Голяма Четка за домашни любимци,

BGN 35.10

Сума
Налично

【Essential Grooming Set for Dog and Cat】-Включва 1 четка за домашни любимци + 1 дъждобран. 【Как да използвате】- Когато много от козината на домашни любимци застряло на зъби-дождевике, използвайте четка за домашни любимци, бързо да дръпне косата. 【Характеристика на ноктите на лапите Пет Comb】-Изработен е с дълги метални зъбци, предназначени за фрези клубков, когато дръпнете гребен през козината на кучето. 【Използвайте нокът Нокти дъждобран четка, за да имат добро време за грижа】- Внимателно масаж на вашите любимци, за да стимулира кожата и космените фоликули, естествено активиране на кръвообращението.Пръскането на четка е подходяща за довършителни работи и распушивания, прави вашите домашни любимци по-красиви и здрави с безопасен грижи. 【Насладете се на времето, да се грижи с вашия домашен любимец】-Използвайте качествен инструмент за домашни любимци може да ви помогне да се грижите за вашия домашен любимец по-ефективно и лесно.Изберете правилните довършителни инструменти, за да се грижи за домашни любимци по-ефективно.Метален гребен Claw Claws - това е гребен плосък тип, която може да се симулира действие вържете козината на домашни любимци с пръсти и да се постигне резултат изправяне на козината.Гребен хрътка кучето се превърна в широко използвани при подстригване на козината на домашни любимци в комбинация с подстригване с ножици заедно.Освен това, той също така се прилага за премахване на клубков и предотвратяване образуването на възли.

Всичко за продукта

Подобни оферти