.

.

AUFER Universal Heavy Duty Motorcycle Grip Handlebar Lock Дупка за Заключване Против Кражба Brake Lever Locking е Съвместим с Мотоциклет състезателни Мотори-Скутер Мотопеди Атв (черен)

AUFER Universal Heavy Duty Motorcycle Grip Handlebar Lock Дупка за Заключване Против Кражба Brake Lever Locking е Съвместим с

BGN 20.80

Сума
Налично

1.Тези анти-кражба ръкохватки са универсални и съвместими с велосипеди,мотоциклети,мопедами,скутерами,спортни мотори или квадроциклами и т.н. 2.Високо качество и трайност на : Заключване на волана е изработена от материали от алуминиева сплав с ЦПУ.И е оборудван с висококачествени 2 ключа,един за ежедневна употреба, друг за резерва.Той може да отговори на различните нужди на използване. 3.Отличителен дизайн : Цвят на външния вид-стабилен черен,атрактивен външен вид, за да добавите вашия автомобил като допълнителна декорация.Подходящ за мотоциклет с дръжки за захващане в рамките на 1,5 инча (38 мм). 4.Използва се : Лесно заключете си под наем само за 5 секунди.Сложете заключване на дръжката на газта и спирачния лост,затворете заключване и щракнете върху него.Тя може да бъде отключена без ключ. 5.Сигурност : Противоугонный замък от здрав и дебел.Предотвратите кражба на любимия си мотоциклет на крадците.И той е с малки размери и лесен за тегло,може да се побере в малката си джоб и раницата ,и удобен за носене.

Всичко за продукта

Подобни оферти