.

.

МИНГ-BIN Молокоотсос Аксесоари за кърмене на Електрически Молокоотсос Вграден Преносим Лесен Заредена Молокоотсос Малък обем Послеродовые аксесоари (цвят : SET1)

МИНГ-BIN Молокоотсос Аксесоари за кърмене на Електрически Молокоотсос Вграден Преносим Лесен Заредена Молокоотсос Малък обем Послеродовые

BGN 55.25

Сума
Налично

Часът на мама е най-добрият избор, плавно сосется без проблеми, безопасно, удобно и здравословно.не съдържат вредни вещества.Висока температурна устойчивост, лесно почистване, по-сигурно.Ниска мощност, малка вибрация, ниско ниво на шум, плавен ход.Малък и лек, лесно се съхраняват и носят със себе си по време на излизане на улицата.Как да използвате : Молокоотсос трябва да се използва с USB интерфейс.Да Не се смесва охладени майчиното мляко и прясно мляко.Мийте ръцете си преди използване на молокоотсоса за доене или обработка на кърма.Име на продукта : Електрически молокоотсос Материал : PP Източник на захранване : USB Акумулаторна батерия Цвят : розов, син на най-Добрия избор на мама, плавно се абсорбира без проблеми, безопасно, удобно и здравословно.не съдържат вредни вещества.Висока температурна устойчивост, лесно почистване, по-сигурно.Ниска мощност, малка вибрация, ниско ниво на шум, плавен ход.Малък и лек, лесно се съхраняват и носят със себе си по време на излизане на улицата.Как да използвате : Молокоотсос трябва да се използва с USB интерфейс.Съвети за здраве : 1. Мийте ръцете си преди използване на молокоотсоса за доене или лечение на кърма. 2. Молокоотсос се загрява гореща кърпа, преди доене.Масаж стимулира ареолу, за да направи гърдите си напълно чиста. 3. Доене под собственото си налягане.На гърдите или зърната трябва да спре да се дои, когато те изпитат болка. 4. Просто выдавите брой на осем точки за доене (не повече от 20 минути) 5. Използвайте съд с капак при съхраняването на кърма 6. Премахване на майчиното мляко, пролежавшее в хладилника повече от 72 часа (3 дни) 7. Да Не се смесва охладени майчиното мляко и прясно мляко. 8. Разморозьте охладени кърмата или да се свържете контейнер с топло мляко за топъл хранене. 9. След размразяване размороженного кърма, ако бебето не може да се пие след 24 часа, моля, да не се повтарят охладени майчиното мляко.Да се разпорежда с цел останалите и дезинфекция на съда.Опаковъчен лист : 1.Зърната 2.USB кабел за зареждане (без зарядно) 3.Мотор-4.Силиконова диафрагма * 1, гърдите щит * 1, вентил и бутилка * 1 5.Чанта за носене 6.Четка за бутилки Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.

Всичко за продукта

Подобни оферти