.

.

AIRSEE USB Преносима Електрическа Бормашина за нокти Професионален Набор от Efile за Акрил, Гелевых Нокти, Полировальных Инструменти с 6 бр. Сверлами За Нокти, 26 Шлифоваль?

AIRSEE USB Преносима Електрическа Бормашина за нокти Професионален Набор от Efile за Акрил, Гелевых Нокти, Полировальных Инструменти

BGN 12.79

Сума
Налично

Професионален USB електрически набор от тренировки за нокти : Елегантна опаковка и се предлага с 1 бр. акрилен дрелью за нокти, 6 бр. различни сверлами с опашка 3/32", 26 бр. шлифовальными панделки, 1 бр. стъклена пила за нокти, за нокти и 1 бр. четка за нокти, многофункционален за по-лесно смилане, резби, рязане, полиране, премахване на гел-лак и кожичките и за двата акрилов ноктопластика и естествени нокти.Регулируема скорост и посоката на : Бутон за контрол на скоростта за регулиране на скоростта 0-20 000 об / мин, а конструкция с прав и обратен на посоката на въртене подходяща за всеки на правото или левостороннего употреба.Това прави тази електрическа пилочку за нокти по-лесно и безопасно за изглаждане на ноктите.Преносим-незаменим инструмент за ветерани грижа за ноктите, така и за начинаещи.За начинаещи, това отнема малко повече време и практика.Най-бавна скорост и най-лек стрес ще е едно добро начало.По време на работа не докосвайте с детайла.За да се избегне прегряване, всяка продължителна употреба не трябва да надвишава 20 минути.Най-добре е като я дезинфекцират с почистващ средство след употреба.Могат да бъдат почистени тренировки за нокти медицински спирт.Не отваряйте тренировка за нокти, въртене, в противен случай, тя ще навреди на колата.Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с AIRSEE. 0-20 000 об / мин бесступенчатое превключване на скоростта.Напред/назад посока, той е подходящ също и за лявата ръка.Направете пауза 2 секунди, за да защити двигателя.Можете лесно да използвате тренировка за нокти и промени тренировка за нокти.6 вида тренировки за нокти и 6 шлифовъчни ленти.Корпус тренировки за нокти е изработен от алуминиева сплав.Това може да допринесе за рассеиванию топлина и продължителна работа.Той е достатъчно точен за полиране на ноктите и ниски вибрации.Вие заслужавате професионални бормашини за нокти за вашите нокти.Компактен и лек дизайн го прави лесно преносими и портативни, за да го извадя, вие можете да направите своя маникюр по всяко време и на всяко място.Този електрически файл е снабден с мощен, но тих мотор.Тук е тихо и безопасно да направят своя маникюр.

Всичко за продукта

Подобни оферти