.

.

WINOMO 2 елемента Странично Прозореца на Колата Слънчеви Очила Автомобилни Завеси UV Козирка Заставам на Прозореца Щит (черен)

WINOMO 2 елемента Странично Прозореца на Колата Слънчеви Очила Автомобилни Завеси UV Козирка Заставам на Прозореца Щит (черен)

BGN 21.67

Сума
Налично

Четири релса ABS с лепило 3 M за удобна и стабилна фиксация.Лесна инсталация с всички необходими удобства, предлагани заедно.Размер : 19,5 x 18 инча.Ефективно предотвратява вредното въздействие на ултравиолетовите на салона на автомобила, на хора и на домашни любимци.Защита на личния живот : Осигурете по-добра неприкосновеността на личния живот вътре в колата.Минувачите вече нищо не виждат през прозореца.Предотвратите прегряване на температурата и дръжте автомобила в комфортна среда.Изработен от висококачествена материал, този предмет е идеалната завеса за страничните стъкла на автомобила.Той може добре да ви предпазят от външни смущения на автомобила, като слънчеви отблясъци и вълни, а също и предотвратяване на изгаряния или прегряване на вашите деца или домашни любимци.Всичко необходимо за монтаж завеса, предвидени за удобно инсталиране.Характеристики - Цвят : Черен. - Материал : Полиестер. - Размер : приблизително 50 х 47 см/ 19,7 х 18,5 инча (ДхШ). - Подходящ за повечето страничните стъкла на автомобила с височина от 44 см до 50 виж Инсталиране : 1.Почистване на областта, където възнамерявате да инсталирате релси. 2. Моля, обърнете внимание на мястото, преди да инсталирате! 2. След залепване на релсите е по-добре да използвате воздухонагреватель, за да подуть за миг за по-добър ефект лепило 3 M.Задръжте релси известно време, след това поставете завеса.Необходимо е търпение, за да бавно да инсталирате изгибающуюся част, и се препоръчва да се използва въже, за добра фиксация. 3. При инсталиране на завеса, моля, обърнете внимание, че ако размерът е неправилно, промяна на релсите и използвайте препарат за премахване на лепило, за да се отървете от лепило. 4. Следвайте инструкциите за инсталиране.В края на краищата сложете пътища, мъничета на място. 5. Моля, обърнете внимание, че предната завеса не може да затворите огледалото за обратно виждане, за да се избегнат инциденти. 6. Моля, по-ниски от стъкло по време на инсталацията.Кръст Бод Пакет, Включително 2 x странично прозореца на колата завеси 4 x Пластмасови релси 2 x Завеси колани 2 x колани база 6 x железопътни вилици.

Всичко за продукта

Подобни оферти