.

.

Горещо Гладене Владетел, устойчиви на Висока температура Измервателна Линийка, Мозайка Шивач Занаят Шевни Инструменти за Производство на Облекло DIY Шевни Принадл?

Горещо Гладене Владетел, устойчиви на Висока температура Измервателна Линийка, Мозайка Шивач Занаят Шевни Инструменти за Производство

BGN 38.00

Сума
Налично

Материал : смола, размер : 30*10 см/ 11,81 х 3,94 инча и 20*10 см/7,9 * 3,9 инча, цвят : как да се показват снимки.Поставете линия в средата на кърпа, сгънете плата, и ще можете да ясно да се види размера на выглаженной част, многофункционални, с ясни черни линии правят тази линия лесен за използване.Фиксираната линия е изработена от термостойкой прозрачна смола със специална обработка, така че тя не се страхува от гореща пара на ютията (термостойкая температурата обикновено е по-ниска 220 ?, а краткосрочната екстремно висока температура и издържа на 280 ?). проекти по квилтингу, шиене и рукоделию.Система от двойни ъгли осигурява точен разрез както с лявата, така и дясната ръка.Дизайнът е фиксирана за измерване и линейна борда е много гуманизирована и практичен, че е необходимо средство за любителите на ръчен труд, подходящо за рисуване, дизайнери, създатели на шаблони и шивачи.Горещо Гладене Владетел, устойчиви на Висока температура Измервателна Линийка, Мозайка Шивач Занаят Шевни Инструменти За производство на облекло DIY Шевни Принадлежности за Шиене инструмент за Измерване Име на продукта : гладене владетел Количество : 1 бр. Цвят : как да се показват снимки Размер : 30*10 см/20*10 см. Материал : смола Характеристики : 1. Фиксираната линия е изработена от високо термостойкая прозрачна смола със специална обработка, така че тя не се страхува от гореща пара желязо (термостойкая температурата обикновено е по-ниска 220 ?, а краткосрочната екстремно висока температура и издържа на 280 ?) 2. поставете линия в средата на кърпа, сгънете плата, и ясно можете да видите размера на выглаженной част 3. В определен състав има през цялата ъгъл R, който е подходящ за измерване на специални части; има и правоъгълна конструкция, която се използва за измерване на хоризонтални и вертикални размери, плат 4. Размер на линия на 20 * 10 см / 7,9 * 3,9 инча 5. Дизайн на фиксирани сензор и продуктова много гуманизирован и практични, че е необходимо средство за ръчни ентусиасти Помещение включва : 1 х гладене състав Забележки : 1.Конвертиране на : 1 cm=10 mm=0,39 инча,1 гр=0,001 кг=0,0022 паунда=0,035 унции. 2.Поради разлика в екрана на цвят може да се различават малко от това,което очаквате,моля, позволете му.

Всичко за продукта

Подобни оферти