.

.

Пластмасова кутия за съхранение на вещи. Скоростна приключване на колата. Хардуер Преносими Кутия За Инструменти Рибарско Столче-Кутия За Съхранение. (Синьо)

Пластмасова кутия за съхранение на вещи. Скоростна приключване на колата. Хардуер Преносими Кутия За Инструменти Рибарско Столче-Кутия

BGN 38.96

Сума
Налично

Многофункционална кутия за съхранение на инструменти / авто кутия, красив външен вид, здрави и издръжливи, с лесен достъп.Размер : 55,5 * 33,5 * 34 см Материал : пластмаса Материал и подплата : 100% нов материал pp Материал на рамката : новия пп Товароподемност : 200 кг Тегло на продукта : 3890 г. Това е място за съхранение на дрехи, завивки, спално бельо, списания, книги, дистанционни управления, играчки, обувки, CD / DVD и други по-малки елементи, които ще ви помогнат да спестите място за съхранение, за да се запази чиста и лесно да се намери. 8 основни характеристики : PP смола, по-голям капацитет, устойчивост на удар и устойчивост на удар, подсилена конструкция, стабилна нескользящая, добро запечатване, може да носи 400 кг, глоба без чеп.Риболов, пикник, може да се използва като столчето, рибен кутия за пътуване, може да даде на риболов и за любителите на пътуване.Пълно описание : Пътни принадлежности са удобни за носене дръжки.В горната част на кутията има дръжки.Дръжките здрави и трайни, им е трудно да се прекъсне.Напитки, каквото е искал, материал PP сигурно и няма мирис, трайност и стареене на способността за по-трайни.Най-механичен дизайн, висока якост, устойчивост на удар и устойчивост на компресия, корпус може да носи 400 кг, утолщаться, прахоустойчив, сигурна, устойчива на износване и здрав.

Всичко за продукта

Подобни оферти