.

.

Обяд-бокс Фланец От Неръждаема Стомана Штабелируемый, Bento-Бокс, Изолиран Обяд-Бокс, Кръгла Двойно Фланец Обяд-Бокс (зелен)

Обяд-бокс Фланец От Неръждаема Стомана Штабелируемый, Bento-Бокс, Изолиран Обяд-Бокс, Кръгла Двойно Фланец Обяд-Бокс (зелен)

BGN 18.87

Сума
Налично

1. Квадратна конструкция ключалката и дизайн, печат, твърда обтегач, така че на обяд-бокс се съхранява в твърдо състояние, без отслабване на храна. 2. Невидим дизайн дръжки, изискан външен вид, дръжката може да се сгъва, по-удобен за използване. 3. Долен противоскользящий дизайн, удобен дизайн, за да се предотврати свличане на обяд-бокса и да доведе до ненужни загуби. 4. Вентилационна (противовакуумна) канална клапа има за цел да гарантира, че храната в съд се е загубила своя приятен вкус, поради липса на вентилация. 5. Разглобяема конструкция за лесно почистване.Обяд-бокс е подходящ за деца, възрастни, двоен фланец фланец, микровълнова печка, миялна машина, сейф, хладилник, сейф, училищно хранене пакет плодови закуски, пикник, офис, открит.Преносима дръжка за носене перфектен за вашата храна и закуски, екскурзия в спортна зала, училище или бизнес пътуване.Защо избрахте нашите обяд-бокс?Ние проектираме обяд-бокс двухслойным, за да не смесени вкуса на храната.Ние използваме нержавеющую стомана, вътрешната стена, защото това е повърхност, която се харесва на много хора, защото във вашата храна не пластмасови частици и неръждаема стомана, по-хигиенично.Мирис и вкус, изобщо не прониква в нержавеющую стомана.Щипки за капак са много удобни и нечупливи, така че лесно можете да отваряте и затваряте кутията за закуска.Запечатани конструкция Нищо не е по-лошо лийки контейнер за обяд, затова ние следим за това, че нашата конструкция надеждно поддържана храна вътре чрез вътрешни уплътнения.Можете да се насладите на сос, сос и подправки, те не ще протече лесно за почистване, Ние препоръчваме ръчно почистване на обяд-бокс след всяка употреба, той да е чист и изглеждаше като нов.Измиване на ръцете в топла сапунена вода осигурява надеждност херметически уплътнения и гарантира, че вашият bento-бокс отговаря на хигиенни изисквания за съхранение на хранителни продукти.Моля, измийте преди първата употреба.Ако имате някакви въпроси или предложения в процеса на закупуване, моля, свържете се с нас и ние с нетърпение очакваме вашите отзиви.

Всичко за продукта

Подобни оферти