.

.

HLL Плаващи Shees,Плаващ Шелф,Кръгла Стенни Полк с Творчески Блок, монтиран на стената Рафтове За Съхранение на Стенни лавица за книги за Всекидневната Фон Стенни Деко?

HLL Плаващи Shees,Плаващ Шелф,Кръгла Стенни Полк с Творчески Блок, монтиран на стената Рафтове За Съхранение на Стенни лавица

BGN 29.68

Сума
Налично

Пробиване инсталация за тежки условия на работа.Многофункционални украса, произведения на изкуството, книги, осветителни тела в саксии и т.н. смесица от традиции и съвременност, може добре да се съчетае с други бижута.Дебела, здрава и недеформируемая.Стил на Тай-чи, и оригинален дизайн.Това е проста инсталация Е лесна за почистване и дълголетие Ако имате тесни пространства, стенни стенни срок на годност може да осигури удобно решение.Ако имате достатъчно място, той може да декорирате празната стена и да направите стаята си по-красива и чаровна.Идеален за всекидневна, постелки, кабинет, детска стая, TV, фон и т.н. Лесно се определя с инструкция Picture Including скрит окачен на кука,включително украса,само стенни стелажи Характеристики : Материал : Железоцвет : синьо, бяло,жълто Забележка : Срокът за доставка е около 15-25 дни .Само срок на годност вече не се продава.

Всичко за продукта

Подобни оферти