.

.

Коноп Транспортна Мрежа Коноп Веревочная Мрежа Трейлър Изплитането на Мрежата скално Катерене на Окото на Мрежата Тъкане на Открит Въженият Тъкане на скално Кате?

Коноп Транспортна Мрежа Коноп Веревочная Мрежа Трейлър Изплитането на Мрежата скално Катерене на Окото на Мрежата Тъкане на Открит

BGN 65.68

Сума
Налично

Размер на мрежата ◆ изкачването : диаметър въже : 6mm/0.23 in, дистанционирование окото 8см/3.15 in, книга въже обработват достатъчно толста за да ви даде необходимата сигурност. Материал на окото ◆ защитен : Мрежа въже пънчето приема knotless двойна игла knotless плете.Съвет за безопасност : Редовно проверявайте защитна мрежа за наличие на опасности, причинени от различни външни или човешки фактори, за да се гарантира безопасността. ◆ Богат на функции за охрана на безопасността на окото : семеен балкон и стълбищни парапети балкон защитни парапети анти-котешка стълбище, защита от падане и други подкрепления; стена, къща, парти хотела, бюро, кафене, книжарница, ресторант, украса, подвешивание и така нататък. ◆ Защитната мрежа може да се отреже в пожеланные форма и размер, без компромис живот на мрежата. ◆ Мрежа защита има много ползи, като декоративни стени снимка, защитата от изолиране на места, и може да се използва като мрежа за различни видове птици и животни от фермата.Ако имате други изисквания за размер, моля, свържете се с нас по електронната поща и с нетърпение очакваме вашия отговор.

Всичко за продукта

Подобни оферти